Nedsat pris! Kvinde kend din krop
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kvinde kend din krop (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tiderne Skifter

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779736252
Udgave: 5. (28-11-2013)
Oplag: 4. (30-06-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 528
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
230,00 kr
231,70 kr

Status: Nyt oplag er under forberedelse.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kvinde kend din krop den mest åbenlyse klassiker i dansk kvindelitteratur udkommer hermed for femte gang. Fuldstændig nyskrevet og med helt nyt fotomateriale. Håndbogen skrevet af kvinder og for kvinder i alle aldre udkom første gang i 1975 og derefter i nye udgaver hvert tiår: 1983 1992 og senest 2001 og alle forskellige. Den historie fortælles udførligt i den nye udgaves efterskrift. Her findes også et svar på spørgsmålet: Og hvorfor så en ny femte udgave?

Er al den kussesnak ikke lidt forældet her midt i en pornotid? I dag kan alle og enhver jo google sig frem til gonoré-symptomer eller fordele og ulemper ved at smide 20.000 kroner efter en kønslæbe-reduktion? Ligestillingsdebatten i disse år drejer sig desuden mere om kvoter barsel topchefer ligeløn tabermænd og magtforhold end om krop selvværd bevidstgørelse solidaritet sex familie og følelser.

Men denne femte udgave af Kvinde kend din krop tager kroppen tilbage. Denne smukke runde bløde fødende blødende kvindekrop. Så fuld af liv så forskellig fra kvinde til kvinde og alligevel har kvinder jo nogle lighedstræk som ikke fornægter sig. På tværs af generationer på tværs af årtier. Kvinde kend din krops fornemmeste opgave er stadig at oplyse kvinder. At hive masken af løgnen om kvindekroppen og vise diversiteten inde bagved.

Når unge kvinder i dag mere end nogensinde visuelt bombarderes fra vugge til grav med billeder af hvordan kvindekroppen absolut må og skal se ud plukket barberet kontrolleret pumpet udsultet suget ud spændt ind strammet op farvelagt retoucheret reduceret unuanceret mainstreamet prissat er det ligeså vigtigt som da den første flok kvinder midt i 70 erne satte sig sammen og skrev sandheden om kvindekroppen. Så det bliver fortalt. Igen og igen. Kvinden er kroppen. Kroppen er kvinden. Kend hende her.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
11-06-2014

Jeg kendte ikke rigtig bogen før jeg hørte om den via teaterstykket som Mungo Park lavede for et par år siden. Det er en meget relevant bog at læse for alle kvinder fra teenagealderen og opefter. Jeg læste den som 25-årig, hvor jeg følte et behov for at lære min krop bedre at kende, så jeg er glad for at en bog som denne er udgivet. Der er billeder i af kroppen, naturligt nok, det er rart at se at vi er forskellige og konstatere at det er helt i orden.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Kvinde kend din krop

Kvinde kend din krop