Nedsat pris! Kvinde kend din krop: en håndbog Forstør

Kvinde kend din krop: en håndbog (Bog, Hæftet)

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 527
Dato for udgivelse: 28-11-2013
Udgivelse: 5. udgave, 2013.
Illustrator: Caroline Aasted Due, Lisa Nissen, Snarf
Redaktion: Agnes Broeng Elsberg m.fl.
ISBN-13: 9788779736252
Produkt type: Bog
Bidragyder: Amani Meaidi m.fl.
Fotograf: Amalie Grove m.fl.
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 5
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

230,00 kr

-69,00 kr

Vejl. pris: 299,00 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kvinde kend din krop - den mest åbenlyse klassiker i dansk kvindelitteratur -udkommer hermed for femte gang. Fuldstændig nyskrevet og med helt nytfotomateriale. Håndbogen, skrevet af kvinder og for kvinder i alle aldre, udkomførste gang i 1975 og derefter i nye udgaver hvert tiår: 1983, 1992 og senest 2001 - og alle forskellige. Den historie fortælles udførligt i den nye udgavesefterskrift. Her findes også et svar på spørgsmålet: Og hvorfor så en ny, femteudgave?

»Er al den kussesnakikke lidt forældet her midt i en pornotid? I dag kan alle og enhver jo google sig frem til gonoré-symptomer eller fordele og ulemper ved at smide 20.000 kroner efter en kønslæbe-reduktion? Ligestillingsdebatten i disse år drejer sigdesuden mere om kvoter, barsel, topchefer, ligeløn, tabermænd og magtforholdend om krop, selvværd, bevidstgørelse, solidaritet, sex, familie og følelser.
Men denne femteudgave af Kvinde kend din krop tager kroppen tilbage. Denne smukke, runde, bløde, fødende, blødende kvindekrop. Såfuld af liv, så forskellig fra kvinde til kvinde, og alligevel har kvinder jo nogle lighedstræk, som ikke fornægter sig. På tværs af generationer, på tværsaf årtier. Kvinde kend din krops fornemmeste opgave er stadig at oplyse kvinder. At hive masken af løgnen om kvindekroppen og vise diversiteten inde bagved. 
Når unge kvinder idag, mere end nogensinde, visuelt bombarderes fra vugge til grav med billeder af, hvordan kvindekroppen absolut må og skal se ud - plukket, barberet, kontrolleret, pumpet, udsultet, suget ud, spændt ind, strammet op, farvelagt,retoucheret, reduceret, unuanceret, mainstreamet, prissat - er det lige så vigtigt, som da den første flok kvinder midt i 70´erne satte sig sammen og skrev sandheden om kvindekroppen. Så det bliver fortalt. Igen og igen. Kvinden er kroppen. Kroppen er kvinden. Kend hende her.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
11-06-2014

Jeg kendte ikke rigtig bogen før jeg hørte om den via teaterstykket som Mungo Park lavede for et par år siden. Det er en meget relevant bog at læse for alle kvinder fra teenagealderen og opefter. Jeg læste den som 25-årig, hvor jeg følte et behov for at lære min krop bedre at kende, så jeg er glad for at en bog som denne er udgivet. Der er billeder i af kroppen, naturligt nok, det er rart at se at vi er forskellige og konstatere at det er helt i orden.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Kvinde kend din krop: en håndbog

Kvinde kend din krop: en håndbog