Nedsat pris! Kvinde, optimér din kost: en kogebog med hormonvenlig mad Forstør
Kategorier / sektioner:

Kvinde, optimér din kost: en kogebog med hormonvenlig mad (Bog, Hæftet)

Af: Sandra Pugliese

Forlag: FADL
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 245
Dato for udgivelse: 27-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788777496721
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Udefineret funktion: Laura Bonné
Forord: Søs Wollesen
Fotograf: Frederikke Heiberg
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
178,20 kr
Paperback
124,45 kr

178,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vidste du at ... der er undersøgelser, der viser, at du kan mindske generne i overgangsalderen ved at spise hormonstabiliserende kost, og at det er en fordel at starte allerede i slutningen af 20´erne/starten af 30´erne, da de første hormonsvingninger kan opstå dér?! Husk dog på at det aldrig er for sent at starte med at spise hormonstabiliserende, heller ikke hvis du er midt i overgangsalderen.  
Denne kogebog er skrevet til dig, der ønsker at sikre, at din krop får de næringsstoffer, den skal bruge for at skabe balance i hormonsystemet. Den er skrevet med tanke på, at maden skal være nem at tilberede i hverdagen, og på at hele familien skal have lyst til at spise den. Der er derfor lagt vægt på, at du med lidt planlægning kun skal bruge ca. 30 minutter på at tilberede et aftensmåltid til hverdag.  
Kvinde, optimér din kost er absolut ikke tænkt som en facitliste på, hvordan du skal leve og spise, men som en uundværlig kogebog for dig, der gerne vil give din krop det bedste af det bedste, som elsker mad, og som derfor ikke ønsker at gå på kompromis med hverken nydelse eller smag for at leve sundt. Bogen er helt uden løftede pegefingre, besværlige regler og restriktioner, men derimod fuld af inspiration.   
Som i de fleste af livets forhold, er forebyggelse helt afgørende. Hormonvenlig kost bør derfor indarbejdes i hverdagsmenuen til gavn for alle medlemmer af familien. Hormonvenlig kost er sammensat med særlig fokus på de næringsstoffer, der understøtter kroppens processer og forbereder den til at kunne komme nemmere igennem perioder med ubalance.   
Retterne er skræddersyede til dig som kvinde, med de råvarer forskning viser, er ekstra gavnlige for din hormonbalance - dette uanset om du er 25 eller 70 år. Udover at være optimale for din hormonbalance, er retterne også yderst sunde, nærende og lette at fordøje - både for dig og din familie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvinde, optimér din kost: en kogebog med hormonvenlig mad

Kvinde, optimér din kost: en kogebog med hormonvenlig mad