Nedsat pris! Kvindekuren: Slank uden rynker
Kategorier / sektioner:

Kvindekuren: Slank uden rynker (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Charlotte Hartvig

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046578
Udgave: 1. (24-05-2012)
Oplag: 2. (13-06-2013)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 160
Omslagsgrafiker: Olga Bramsen
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Holdet bag ”Spis maven flad” er tilbage med slankebogen, de fleste kvinder har ventet på. For lad os bare se det i øjnene … Der sker ting og sager, når vi runder de 40. Hormonerne stikker af for at leve deres eget liv. Forbrændingen falder, muskelmassen svinder, rynkerne viser deres sande ansigt – og det er pludselig blevet svært at slippe af med de ekstra kilo, der stædigt har sat sig fast på lår og mave.

Skal vi finde os i det? Nej! Er der noget at gøre? Ja!  

Charlotte Hartvig – diætist og medforfatter til bestselleren ”Spis maven flad” – kommer kvinderne til undsætning med Kvindekuren. En kur, der både holder og er til at holde ud.  Bogen giver de allervigtigste tip til vægttab efter de 40. Den anviser det rigtige miks mellem fedt, proteiner og kulhydrater. Den udpeger de madvarer, der kan holde huden glat og spændstig – også, når man taber sig og er i fare for at ligne en rynket rosin. Den fortæller, hvordan man kan spise sine hormoner i balance, så humøret og energien stiger. Kort sagt: Den viser vejen til at få det spejlbillede tilbage, man egentlig havde opgivet at møde igen … 

Kvindekuren disker derudover op med mere end 100 lækre opskrifter – her kan man selv vælge, om man vil gå efter mave- eller lårfedtet. I bogen kan man også møde syv kvinder, der på 15 uger tilsammen har tabt 67,5 kilo og smidt 129 cm i taljen – hvilket ses tydeligt, når man sammenligner deres ”før” og ”efter” billeder. Det er en bog til alle modne kvinder, der vil tabe sig – uden at få flere rynker.

Charlotte Hartvig er klinisk diætist og indehaver af Kost Klinikken Immanuel i Hellerup. Hun er forfatter eller medforfatter til adskillige bøger, bl.a. ”Skrump dig glad”, ”Skrump dig smuk”, ”Spis dig gravid” samt bestsellerne ”Spis maven flad” og ”Hold maven flad”. I 2011 udgav Charlotte ”Bliv mere mand på 10 uger” i samarbejde med Jeppe Just. Opskrifterne til Kvindekuren er udarbejdet af Majbritt L. Engell og Alice Apel Hartvig, der også arbejder med kostvejledning på Kost Klinikken Immanuel.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvindekuren: Slank uden rynker

Kvindekuren: Slank uden rynker