Nedsat pris! Kvindelig ledelse i fagbevægelsen Forstør
Kategorier / sektioner:

Kvindelig ledelse i fagbevægelsen (Bog, Hæftet)

Forlag: Handelshøjskolens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 3-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Tanja Cederholm, Lillian Knudsen, Liselotte Knudsen, Birgitte Rasmussen
ISBN-13: 9788762903821
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Tanja Cederholm m.fl.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Er under forberedelse.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

195,75 kr

-13%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I kraft af de faglige organisationers betydning for den enkelte borgers og den enkelte virksomheds erhvervsudøvelse i Danmark, har alle en holdning til fagbevægelsen. Man er for, når der sker noget, der gavner én, og man er imod, når det modsatte opleves. Men de færreste har sat sig ind i den komplicerede ledelsesmæssige verden, den faglige organisation lever i. Det råder tre kvindelige fagforeningsledere bod på i denne hudløst ærlige fremstilling af deres erfaringer. Det er Tanja Cederholm, forhen HK, Lillian Knudsen, forhen Kvindeligt Arbejderforbund og 3F og Liselotte Knudsen, forhen HK. 
Birgitte Rasmussen, ph.d. har som sagkyndig i fagforeningsledelse hjulpet med penneføringen. Fremstillingen beskriver den faglige organisation som en gennempolitiseret arbejdsplads, hvor man som fagpolitisk medarbejder må have et politisk engagement og beherske de politiske processer for at kunne fungere. Herudover må man lære sig den normale ledelsesmæssige adfærd. Den tillidsvalgtes opgaver danner grundlag for at kunne fungere. Men hertil kommer et glødende engagement og troen på, at det er muligt at gøre en forskel. Og blive ved, og blive ved, og aldrig blive træt uanset den idelige modstand, man er udsat for, og uanset den retorik, der nu og da er urimelig hård.
Dansk fagbevægelse har spillet en afgørende rolle i dansk erhvervsliv og dansk offentlig velfærdsproduktion. Forfattergruppen løfter sløret for, hvorledes den fungerer internt. Der er tale om et betydeligt bidrag til erkendelsen af, hvorledes dansk ledelse fungerer. 

Bogen er en udgivelse i serien fra CAMS-Copenhagen - Center for Applied Management Studies der har til formål at skabe større forståelse for dansk ledelsespraksis. Hvad gør vi her i landet, når vi siger, at vi udøver ledelse? Centret har tilknyttet ca. 100 tidligere ledere og chefer, der gør rede for deres ledelsesmæssige erfaringer. Resultaterne at dette arbejde publiceres i form af afhandlinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvindelig ledelse i fagbevægelsen

Kvindelig ledelse i fagbevægelsen