Kvinden i graven (Bog, Hæftet)

Af: Julia Heaberlin

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Dato for udgivelse: 24-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Rebecca Bailey
ISBN-13: 9788740030464
Produkt type: Bog
Originaltitel: Black-eyed Susans
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
40,00 kr
epub
82,50 kr
zip_mp3
82,50 kr

40,00 kr

-73.3%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da den sekstenårige Tessa bliver fundet i en grav på en mark i Texas, har hun kun med nød og næppe overlevet en seriemorder. Hun har meget lidt erindring om, hvordan hun er havnet der, men hendes vidneudsagn sender en mand på dødsgangen. I graven finder man knoglerne fra tre andre piger. Tessa er eneste overlevende - den ´heldige´ af de fire ofre, som pressen hurtigt døber ´de sortøjede blomster, efter de blomster, der bredte sig som et gult tæppe over deres grav.
Tyve år senere finder Tessa de samme sortøjede blomster lige uden for sit soveværelse, og nu er hun ikke i tvivl om, at hun igen trues på livet. Hun tvinges til at huske tilbage og gennembryde den mur af hemmeligheder, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Har hun dømt en uskyldig til døden? Er det den rigtige morder, der forsøger at skræmme hende? Og hvem er det, der interesserer sig så meget for hendes teenagedatter?
En intens og dybt original psykologisk thriller om en ung kvinde, der kæmper for sig selv og for sit barn, mens hun langsomt genoplever de hårrejsende erindringer, der ligger gemt under et blomsterhav på en mark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvinden i graven

Kvinden i graven