Kvindens himmel og helvede: om børnebegrænsning gennem tiderne (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anette Løwert

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711882511
Udgave: 2. (23-11-2017)
Oplag: 1. (23-11-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 183
Originaltitel: Kvindens himmel og helvede: om børnebegrænsning gennem tiderne
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
174,00 kr
61,30 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Kvindens himmel og helvede – om børnebegrænsning gennem tiderne" er skrevet af læge og sexolog Anette Løwert og handler om, hvordan kvinder gennem historien har forsøgt at forebygge eller afbryde en uønsket graviditet. I sit forord skriver hun om bogen:
"Bogen er delt op i 2 dele, hvor første del omtaler børnebegrænsning i relation til de andre forhold, der gennem tiderne har haft betydning for børnebegrænsningens udvikling, anvendelse og omdømme, med deraf følgende udbredelse. I anden del beskrives de enkelte metoder, der gennem tiderne har været anvendt, og deres mulige virkningsmåder og sandsynligheden for, hvor effektiv midlet eller metoden har været. Metoderne overgår næsten fantasien, men vidner vel samtidig om, hvor vigtigt det har været for mennesket at begrænse dets antal."
Anette Løwert er en dansk læge og sexolog, der har specialiseret sig i psykiatri, sexologi og psykisk udviklingshæmmede. Anette Løwert har både udgivet bøger om udviklingshæmmedes seksualitet, psykisk sygdom og svangerskabsforebyggelse og – afbrydelse gennem historien.

Anmeldelser (0)