Kvinder i omsorgsrollen: Find dig selv, når du er der for andre Forstør
Kategorier / sektioner:

Kvinder i omsorgsrollen: Find dig selv, når du er der for andre (Bog, Hæftet)

Af: Lykke Strunk

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 20-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788777065958
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter, Louises design
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kvinder i omsorgsrollen går tæt på virkeligheden for kvinder, som i privatlivet lever med ansvaret for en nærtstående, der er afhængig af livsvigtig omsorg. Omsorg er tryghed, men når sygdom og ulykke pludselig er en del af tilværelsen, bliver utryghed og uforudselighed de betingelser, man drager omsorg under. Det er en krisetilstand. 
Den private omsorgsrolle er fuld af følelsesmæssige faldgruber, personlige dilemmaer og tabuer, der rykker ens grænser, uden at man kan sige stop. Omsorg og sorg hænger tæt sammen på grund af kærligheden og det nære bånd. Man er vidne til forhold i en anden persons liv, som det kan være umuligt at forsone sig med. Dertil fylder følelserne for meget. Det er vigtigt at skelne mellem den sorg, man lever med som omsorgsperson, og den sorg der skal bearbejdes, når der ikke længere er brug for en i omsorgsrollen. Man er forandret og skal finde ind til sig selv igen.  
Bogen sætter fokus på de psykologiske mekanismer, der gør sig gældende, når man skal være stærk på et andet menneskes vegne i en livssituation, hvor der ikke er plads til, at man selv kan vise svaghed. Den beskriver livet med den private omsorgsrolle gennem kvinders oplevelser og erfaringer og er en brugsbog med konkrete råd til bl.a. at kommunikere klarere i samarbejdet med de professionelle omsorgsgivere, og til at gøre plads til omsorgen for en selv i en travl dagligdag. 
Kvinder i omsorgsrollen henvender sig til kvinder i den private omsorgsrolle, som har brug for hjælp og støtte til at finde og forstå sig selv i rollen og komme hel igennem den. Bogen er også rettet mod personer i kvindens nære netværk, der kan støtte kvinden ved at få større indsigt i de svære følelser. Endelig er den relevant for professionelle omsorgsgivere, hvis ønske det er at skabe trygge og forståelige rammer for syge og deres pårørende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvinder i omsorgsrollen: Find dig selv, når du er der for andre

Kvinder i omsorgsrollen: Find dig selv, når du er der for andre