Kys Forstør
Kategorier / sektioner:

Kys (Bog, Hæftet)

Af: Lone Diana Jørgensen

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 211
Dato for udgivelse: 4-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740609509
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

299,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ungdomsroman om den første forelskelse i 1940'ernes København.

"Han havde en lys, nærmest sandfarvet vindjakke på og rødt, krøllet hår, der hang ned i øjnene på ham. Både Anna og Johan stivnede. Det gjorde fyren også, da deri det samme lød en hård opbremsning og råben udenfor. Kommandoer. På tysk."

Året er 1942. De tyske soldater har besat de københavnske gader. 15-årige Anna synes ikke altid, at hverdagen er lige let iden lille lejlighed sammen med sine forældre og sin storesøster Vita, som kun går op i fyre. Hendes ældste søster Lisa er allerede blevet gravid. Det skal Anna i hvert fald ikke. Alligevel spekulerer hun på, om hun skal gå hele vejen med sin kæreste Johan. Hvis hun tør.

Da hun tilfældigvis møder og hjælper en mystisk fyr med at undslippe tyskerne, vender det op og ned på alting. For hvem er han, den rødhårede med de lysende blå øjne .?
Kys er en intens fortælling om den første kærlighed. Samtidig er det en indsigtsfuld skildring af levevilkårene i Danmark under 2. Verdenskrig.

Om forfatteren
Lone Diana Jørgensen, født 1947, er selv vokset op i København i stor søskendeflok. Hun har i en årrække været fast klummeskribentpå Berlingske Tidende og har et omfattende forfatterskab bag sig, der indbefatter både børnebøger samt ungdoms-og voksenromaner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kys

Kys