La Peregrina Forstør
Kategorier / sektioner:

La Peregrina (Bog, Indbundet)

Af: Cecilia Samartin

Forlag: Bazar
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 635
Dato for udgivelse: 27-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Annemette Goldberg
ISBN-13: 9788771161007
Produkt type: Bog
Originaltitel: La Peregrina
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,95 kr
Hardback
100,00 kr
zip_mp3
121,00 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny dejlig roman af forfatteren til Señor PeregrinoDrømmehjerte og Salvadorena.Her er den selvstændige fortsættelse til succesromanen Señor Peregrino!  
Den unge, mexicanske pige Jamilet er født med det, de overtroiske landsbyboere i hendes landsby kaldte ´Djævlens mærke´ - et rødt modermærke, der strækker sig fra nakken ned til knæhaserne. Hun bor nu hos sin tante i Los Angeles, og her får hun arbejde på et sindssygehospital, hvor hun møder en excentrisk ældre mand, der kalder sig Señor Peregrino. Som tiden går, udvikler de et nært venskab, og Señor Peregrino erklærer, at Jamilet skal være det barnebarn, han aldrig har kendt.  Jamilet kan ikke glemme Señor Peregrinos beretning om, hvordan han som ung vandrede ad den legendariske pilgrimsrute Santiago de Compostela og mødte sit livs kærlighed, Rosa, og mistede hende igen. Jamilet føler et uforklarligt bånd til Rosa, og da hun erfarer, at Rosa var født med samme slags mærke som hende selv, sætter hun alt ind på at kaste lys over Rosas historie, uagtet at det betyder, at hun må bryde loven og sætte sit forhold til Señor Peregrino på spil. Hendes søgen fører hende til Mexico og Spanien og bringer opdagelser med sig, der er mere fantastiske, end hun nogensinde har forestillet sig. 

Cecilia Samartin
(1961) er født i Cuba, men voksede op i Los Angeles, idet hendes forældre flygtede fra revolutionen. Hun er uddannet psykolog fra UCLA og arbejder som socialarbejder blandt mellem-amerikanske indvandrere sideløbende med sit virke som forfatter. Cecilia Samartin har høstet både anmelderroser og flere priser, og hendes bøger er solgt til oversættelse i en række europæiske lande. I Norge har Cecilia Samartins bøger toppet bestsellerlisterne i de senere år og har solgt i næsten 500.000 eksemplarer. Dermed har Samartin ´slået´ både Dan Brown og Stieg Larsson.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

La Peregrina

La Peregrina