Nedsat pris! Labyrinten Forstør
Kategorier / sektioner:

Labyrinten (Bog, Hæftet)

Af: Stig Dalager

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Broerne til verden
Sideantal: 360
Dato for udgivelse: 15-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 2,
ISBN-13: 9788711442548
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi er med Jon i Wien i årene 1993-94 i en betændt politisk atmosfære, hvor han som New York-advokat eftersøger en østrigsk krigsforbryder. Samtidig genser han sin kæreste Sine og opdager, at han har en søn. Der er fyldt med psykologiske vendepunkter, imens romanen bevæger sig gennem Wiens fortid og samtid.

Romanserien ´Broerne til verden´ omhandler den amerikansk-danske advokat Jon Bæksgårds færden rundt i verdens brændpunkter. Serien består af Glemsel og erindring, Labyrinten, Skyggeland, Lyset kommer langsomt og Den lange dag.
Romanerne følger Jon Bæksgård fra halvfjerdserne i Danmark til Lower East Side i New York, hvor han som advokat kommer tæt på terror-angrebet mod World Trade Center i New Your 11. september 2001. Det er en historisk rejse, der både kommer omkring jagten på en nazi-overlæge i Wien, Bagdad, London og Danmark under Muhammedkrisen i 2006. Det er en samfundsrelevant romanrække, der i en stærk analyse tematiserer verden efter 11. september. Alle bøgerne kan læses selvstændigt.
»Jon Bæksgård er som en Odysses i samtiden«, skrev den svenske litteraturkritiker Lars-Olof Franzén allerede ved udgivelsen af første bind af dette fembindsværk. Jon er netop en rejsende - og det ikke blot geografisk. Vi følger ham igennem de sidste 40 års mange politiske systemer i spændingsmættede historier, der myldrer med samtidens kendte figurer. Men vi rejser også med på drømmeagtige eventyr i fortiden, fra stenalderen og op til i dag. Med Jon Bæksgård forfølger Dalager store spørgsmål af eksistentiel, moralsk og psykologisk art - spørgsmål, som ikke mindst trænger sig på i verdens brændpunkter i den sidste del af Den kolde krig, i 1990ernes overgangstid og i en ny global verdens- orden efter årtusindeskiftet, hvor den 11. september, Irakkrigen og terrorisme er på dagsordenen.

Stig Dalager, en af dansk litteraturs mest internationalt udbredte forfattere, udgivet i 25 lande.

Pressen skrev:

»Det er en vægtig roman, ovenikøbet med et godt drive og et plot som på fornem vis vikler sig ind og ud af hinanden ... et væsentligt og fornemt litterært bidrag til en europæisk og amerikansk historieforståelse.«
- Bibliotekernes lektørudtalelse

»En suite om at være menneske i senmodernitetens epoke på godt og ondt«
- Bo Tao Michaëlis

»Dalagers storladne romanprojekt ... En odyssé gennem den moderne verdens kosmopolitiske fletværk«
- Politiken

»Verdenslitteratur ... om den evige yngling Jon Bæksgård«
- Dagens Nyheter

»tankevækkende storværk»
- Klaus Rothstein, Weekendavisen

»En triumf for den politiske thriller«
- Süddeutsche Zeitung

»Jon Bæksgård er "en helt igennem interessant figur ... der legemliggør den moralske splittelse blandt oplyste mennesker i en globaliseret verden«
- Frankfurter Allgemeine Zeitung

»Fantastisk bog, der på fremragende måde tager et vanskeligt emne op til behandling«
- L' Univers de Livres

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Labyrinten

Labyrinten