Nedsat pris! Lad det leve
Kategorier / sektioner:

Lad det leve (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Atle Thorberg

Forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793871014
Udgave: 1. (11-06-2019)
Oplag: 1. (11-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 102
Omslagsgrafiker: Mikkel Pape
Omslagsillustrator: Claus Handgaard Jørgensen
Illustrator: Anika Lori, Benny Bee, Claus Handgaard Jørgensen, Faire, Martin Askholm & Sahar Jamili
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
130,50 kr
103,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kernen i Atle Thorbergs stærkt læseværdige debut ”Lad det leve” består af en række dybt personlige og stærkt æstetiske refleksioner over tilværelsens eksistentielle, kosmologiske og interpersonelle relationer.
al den skønhed / der kun findes / lige nu / lige her / hos dig / skiller os / og samler os / når vi er sammen / og hver for sig.
Samlingen kendetegnes ved at være skrevet i en fortløbende eksperimentel proces, hvor digteren gennem en periode på mere end 4 år løbende har udsendt digte og tekster på de sociale medier, som en udfordring af den gængse udgivelsesstruktur forfatter/værk/forlag/læser.
det er et billede jeg ved du forstår / et billede jeg ved du mærker / du ser endda jeg skriver det / i sandet på bordet foran dig / i en bevægelse hvis bevæggrunde / jeg ser du misser / og så med øjnene / og kun fordi solen blinker…
Til den klassiske bogudgivelse på Det Poetiske Bureaus Forlag har Atle Thorberg endnu engang valgt at forlade et gængs udgivelsesparadigme, ved at frigive tekstværket til en kreds af stærke og anerkendte billedkunstneriske kræfter, hver med deres unikke stemme i det danske billedkunstmiljø.
Resultatet er et unikt rum med særegen kunstnerisk befrugtning, ikke bare mellem tekstkrop og billedværk, men også internt mellem billedværkerne, hvor gængse perceptioner af generations, køn og kunst identiteter bliver sat naturligt i spil med hinanden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lad det leve

Lad det leve