Nedsat pris! Lad os håbe på det bedste
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Lad os håbe på det bedste (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Carolina Setterwall

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740048698
Udgave: 1. (17-01-2019)
Oplag: 1. (17-01-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 360
Originaltitel: Låt oss hoppas på det bästa
Originalsprog: Svensk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En morgen finder Carolina sin mand død i sengen. Der står hun midt i deres småfrustrerede hverdagsliv, med ét slag enke og enlig mor til deres lille søn. 
I to stærke spor, der krydsklippes, fortæller Carolina Setterwall historien fra dengang, de mødtes, til den fatale morgen, og om månederne efter hans død.
Carolina er 30 år og ønsker sig en familie, da hun møder den mere tøvende og tænksomme Aksel. De bliver vildt forelskede, men støder ofte sammen i deres forskellighed. Mens han har brug for tid, presser hun på.
Skyldfølelsen rammer hende hårdt midt i sorgen, og det samme gør behovet for at huske og forstå Aksel, og alt det, der skete mellem dem i de år, de fik sammen.
Lad os håbe på det bedste er en lysende beretning om kærlighed. Om overgangen fra boblende forelskelse til at blive et par, forældre, en familie. Og det er en frygtløs ransagelse, ikke bare af døden, men også af livet og alle vores forventninger til det. Usminket, ærlig, barsk, smuk og bevægende.


Carolina Setterwall, født 1978, er vokset op i Sala og bor i Stockholm sammen med sin søn, sin kæreste og hans datter. Hun er kommunikationsuddannet, skriver for forskellige medier og har sin egen blog. Lad os håbe på det bedste er hendes debut. Bogen, der har taget læserne og anmelderne med storm, er hidtil solgt til 24lande.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lad os håbe på det bedste

Lad os håbe på det bedste