Lad solen bryde frem: en livets bog Forstør
Kategorier / sektioner:

Lad solen bryde frem: en livets bog (Bog, Hæftet)

Af: Inge Olsen

Forlag: Sirius Star
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 5-3-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Illustrator: Hannibal Måne
ISBN-13: 9788798620990
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

148,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En bog som åbner for nogle af de større udviklingsperspektiver og ikke mindst læserens mulighed for positivt og konkret at forholde sig til egne muligheder i livet. Bogen er inspireret fra højere lyssfærer som en hjælp til forståelse af livets mange aspekter.
»Det er en smuk og meget læseværdig bog, der ifølge forordet er ´modtaget fra højtudviklede indre lysvæsener, som fra en højere erkendelsesverden kan se og erkende udviklingen på Jorden i andre perspektiver end de for menneskene vanligt tilgængelige´.
Inge Olsen, der har sine rødder i teosofien, har tidligere kanaliseret syv bøger fra Greven af Saint Germain.
Bogen omtaler den mulige udvikling i universerne og gør det klart, at livet og evolutionen er i evig forandring - at der er en stadig udvikling i gang på de forskellige bevidsthedsniveauer. Og at liv kan manifesteres på alle tænkelige - og for mennesker utænkelige måder. At livets hjul er i evig bevægelse.
Bogen er inddelt i mange korte kapitler, som egner sig til fordybelse. Hvert kapitel slutter med nogle linjer til eftertanke eller til meditation. Bogen kan studeres og genlæses med stort udbytte, hvis man vil forsøge at forstå, hvad Gud, liv og kærlighed kan være, og hvor vigtigt det er at gå ind i sig selv for at finde årsager til problemer og lære at tage ansvar for sine handlinger, følelser og tanker.
Bogens meget poetiske sprogbrug får mig indimellem til at savne mere konkrete beskrivelser, men alt i alt giver den læseren håbet om en Iysere fremtid, hvis vi kan møde udfordringer og prøvelser med et Iyst sind og et åbent hjerte.«
- Marianne illum i Nyt Aspekt:

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lad solen bryde frem: en livets bog

Lad solen bryde frem: en livets bog