Søgning på underkategorier- og emner:
I begyndelsen af 2. G erkender Mille, at hun har et problem med mad. Det bliver starten på et mere end 11 år langt forløb med sult, overspisning, opkast, afføringspiller, selvhad... Læs mere
Delphine de Vigan slog internationalt igennem med romanerne ”Alt må vige for natten” og ”Baseret på en sand historie”, der handlede om forholdet til hendes mor. ”Dage uden sult” er... Læs mere
Tove Hvid argumenterer i Spiseforstyrrelser og livsappetit for, at spiseforstyrrelser ikke handler om mad, men om appetitten på livet. Med det udgangspunkt beskriver hun... Læs mere
Flere og flere unge lider af en spiseforstyrrelse. Hvad enten det er anoreksi, bulimi eller tvangsspisning. Det er en lidelse, der er knyttet mange... Læs mere
”Tryghed er et nøgleord, hvis vi skal undgå angst hos børn, og modsat er utrygheden netop angstens rodnet.” – citat fra bogen. Denne bog er anden del af tre i et værk,... Læs mere
En fortælling om at spise for meget og veje for meget. I 'For meget af det gode' fortæller Anne Marie Bruus om sit liv med spiseforstyrrelsen... Læs mere
”Der er på trods af sammenfald af ordlyd ikke lighedstegn mellem angstsymptomer og symptomer på angst, og det skal stå helt klart.” – citat fra bogen. Denne bog er første... Læs mere
”Når det kommer til vores børn skal der for det første handles omgående og virksomt. Det er uretfærdigt, når børn lider på grund af ugunstige omstændigheder, som de... Læs mere
Bogen er en brugsbog til den som lider af bulimi eller tvangsoverspisning. Den er tænkt som en "hjælp til selvhjælp", og som et redskab der kan... Læs mere
"Lille menneske" er Charlotte Strandgaards mest kendte roman. Med stor indlevelse, præcision og nøgternhed skildrer hun pubertetspigen Maria og hendes nervøse spisevægring i protest mod at... Læs mere
Hvad er årsagen til at flere og flere unge udvikler en spiseforstyrrelse? Det moderne kropsideal af den trænede og sygeligt tynde krop bærer en del af... Læs mere
I Lene Rems bog "Velbekomme : en bog om spiseforstyrrelser" bliver læseren introduceret for emnet via interviews og samtaler med unge, der fortæller om spisemani,... Læs mere