Forstør
Kategorier / sektioner:

Længsel efter engel (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Jørgensen

Forlag: Aros
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 76
Dato for udgivelse: 20-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Medforfattere: Kirsten Jørensen, Søren Lose
ISBN-13: 9788770036986
Produkt type: Bog
Fotograf: Søren Lose
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

98,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Længsel efter engel er en adventsbog med 24 tekster til december måned, skrevet som remix over de bibelske tekster, der kan høres i kirken i adventstiden. Selv kalder forfatteren sine tekster for bibliader. Til hver af bogens tekster hører et foto af Søren Lose som en replik til teksterne, men også som fotografens egen adventsfortolkning. Bogen henvender sig til alle, der trænger til fordybelse og eftertanke i en ellers travl juletid.

Indtoget i Nakskov

Det var den dag i Nakskov efter at alt var lukket og græsset groede mellem fliserne på fortovet foran Fakta der var ingen uden for hvorfor skulle de det den dag han kom ridende på æslet og han måtte selv tage sin kappe af og lægge den på gaden og palmer var der ingen af skønt det var i sydhavet og han red bare lige igennem og der var helt stille. Matt 21,1-9

Om forfatteren: Præst i Kerteminde. Har tidligere udgivet den moderne bønnebog Mellem værende i samarbejde med fotograf og direktør Cristina Lage og Kærlighedens Tegn i samarbejde med billedkunstnere fra Kerteminde. Medudgiver på Gudstjenestens bønner I med nyskrevne bønner til folkekirkens gudstjenester.

Om illustratoren: Kunstner og kurator. Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2003. Bor og arbejder i Berlin. Lose er repræsenteret på blandt andet ARoS, Fuglsang Kunstmuseum, Statens Museum for Kunst, Skive Kunstmuseum og en lang række privatsamlinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Længsel efter engel

Længsel efter engel