Lær af lyst
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Lær af lyst (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Lene Tanggaard

Forlag: FFD's forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788787627757
Udgave: 1. (13-06-2019)
Oplag: 1. (13-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Højskolernes 10 bud, bind 2
Indbinding: Paperback
Sideantal: 100
Oversætter: John Mason og Morten Visby
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forbindelsen til livet og til livsoplysningen blev et særkende for højskolen, der således kom til at stå i modsætning til den eksamenstunge latinskole. Læringen skal drives af lyst, ikke af pensum, karakterer og eksamen. Lene Tanggaard sætter den eksamensfrie skole under lup, og fire fortællinger viser, hvordan buddet realiseres i højskolens praksis.


Lene Tanggaard

Født 1973. Professor i pædagogisk psykologi ved Institut for Kommunikation og Psykologi på Aalborg Universitet, hvor hun forsker i kreativitet og læring. Modtager af Højskolepædagogisk pris i 2017. Forfatter til bl.a. I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ, Læringsglemsel, Skolens formål – mellem målstyring og kreativitet og Uren Pædagogik.Højskolens 10 bud.


Højskolens 10 bud er en serie på 11 korte bøger, hvoraf dette er bind 2. Hvert bind undersøger ét kendetegn ved højskolen, dets relevans i fortiden og for fremtiden, for Danmark og den omgivende verden, og hvordan det bringes i spil i højskolens praksis i dag.Bogen er tosproget, både dansk og engelsk.

Anmeldelser (0)