Nedsat pris! Lærebog i akupunktur Forstør
Kategorier / sektioner:

Lærebog i akupunktur (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 18-6-1992
Udgivelse: 2. udgave, 1992.
Medforfattere: Ole Dahl, Johannes Fossgreen
ISBN-13: 9788717062238
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Johannes Fossgreen
År for denne udgave: 1992
Første udgivelsesår: 1992
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

260,10 kr

-13%

Vejl. pris: 298,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lærebog i akupunktur giver en grundig indføring i den klassiske akupunkturs principper og behandlingsmuligheder. Bogen giver endvidere en naturvidenskabeligforklaring på akupunkturens virkninger - så vidt det er muligt ud fra de neurofysiologiske og kliniske undersøgelser, der er foretaget i Vesten. Bogen er skrevet og disponeret således, at den både kan fungere som lærebog i akupunktur for begynderen og som håndbog for den viderekomne.


Forfatterne, lægerne Ole Dahl og Johannes Fossgreen, har været foregangsmænd inden for den hjemlige akupunkturterapi og -forskning.


Ole Dahl var en af de førte læger, der tog akupunktur op her i landet. Gennem mange år har han studeret denne behandlingsmetode bl.a. ved ophold på akupunkturklinikker i Kina og Europa, afsluttet med et diplom fra Akademiet for traditionel Kinesisk Medicin i Peking.


Johannes Fossgreen har siden 1967 været overlæge på reumatologisk afd. ved Aarhus Amtssygehus. Her har han specielt beskæftiget sig med behandling af kroniske smertetilstande. Hans kendskab til akupunktur går mange år tilbage, og i 1971 begyndte han selv at praktisere akupunkturmetoden. Johannes Fossgreen har deltaget i studierejser, kurser og kongresser vedr. akupunktur verden over.


Begge forfattere er aktive inden for Dansk Selskab for Akupunktur og dettes uddannelsesaktivitet og kursusvirksomhed for læger og tandlæger.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lærebog i akupunktur

Lærebog i akupunktur