Nedsat pris! Læren om trivsel: Sociologiske nærbilleder af lærertrivsel i praksis
Kategorier / sektioner:

Læren om trivsel: Sociologiske nærbilleder af lærertrivsel i praksis (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: UCC
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 19-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Anne-Mette Steinmeier, Kia Wied
ISBN-13: 9788791786525
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Anne-Mette Steinmeier, Kia Wied
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

155,75 kr

-13%

Vejl. pris: 179,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Det bedste ved at være lærer, det er følelsen af at lykkes. Derfor er det næsten også det værste, hvis man har fornemmelsen af IKKE at lykkes. Det kan godt være lidt skræmmende at tænke på. Hvad nu hvis man brænder ned eller ud, og det ikke lykkes - hvad så?«
Ja, hvad så? Denne bog handler om lærere, der lykkes. Om lærere, der trives. Men den handler også om lærere under pres, lærere, der hver dag må kæmpe for at trives - og om lærere, der ikke altid lykkes. Gennem en række analyser af lærerens praksisudfordringer - i mødet med elever, kolleger, skoleledelse og forældre - sætter bogen ord og billeder på lærertrivsel. Bogen stiller skarpt på, hvorledes lærertrivsel udvikles, udfordres eller nedbrydes, og giver indsigt i de strategier, man som lærer eller skoleleder nogle gange må tage i brug for at (gen)skabe sin egen eller andres trivsel.
Med udgangspunkt i lærernes egne historier, oplevelser og hverdag præsenterer forfatterne fem sociologiske perspektiver på trivsel. Hvert perspektiv giver læseren mulighed for at få ´øje på´ de varierede og komplekse processer, som lærertrivsel bliver til i. Samtidig indeholder bogen praksisanvendelige arbejdsmetoder, der kan bruges til at undersøge og understøtte trivsel i en travl lærerhverdag.
Bogen henvender sig således til alle, der ønsker at blive klogere på trivsel og på lærergerningens vilkår, herunder lærer- og pædagogstuderende, der ønsker viden om og konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med trivselsfremmende processer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Læren om trivsel: Sociologiske nærbilleder af lærertrivsel i praksis

Læren om trivsel: Sociologiske nærbilleder af lærertrivsel i praksis