Læringsvitaliserende samtaler: guide til fremme af skolelivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse i grundskole og efterskole Forstør
Kategorier / sektioner:

Læringsvitaliserende samtaler: guide til fremme af skolelivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse i grundskole og efterskole (Bog, Hæftet)

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Guide-serien for vitaliserende samtaler
Sideantal: 54
Dato for udgivelse: 22-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Jan Tønnesvang, Sanne Schou
ISBN-13: 9788772041872
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Læringsvitaliserende samtaler handler om at understøtte elevens måder at finde og tage vare på sig selv, sine behov og kompetencer i sit skoleliv og skolelivsengagement.

Guiden viser, hvordan man med Vitaliseringskompasset kan arbejde med elevens kvalificerede selvbestemmelse i sine måder at regulere (sig selv i) sit skoleliv. 

Vi ønsker med guiden at give lærere og pædagoger i grundskolens ældste klasser et værktøj til at kunne tale med elever om de livs­udfordringer, de oplever i forbindelse med deres skoleliv, f.eks. i form af utilstrækkelighedsfølelse, tilhør, mening, præstation, stress og angst. 

Som bruger af guiden skal man være opmærksom på, at man kan komme til at tale om ting, der betyder noget særligt for eleven. Man skal derfor gå til arbejdet med læringsvitaliserende samtaler med en nysgerrig åbenhed, omsorg og respekt for elevens grænser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Læringsvitaliserende samtaler: guide til fremme af skolelivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse i grundskole og efterskole

Læringsvitaliserende samtaler: guide til fremme af skolelivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse i grundskole og efterskole