Læs! Læs! Læs! Fællesbog. 4. klasse
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Læs! Læs! Læs! Fællesbog. 4. klasse (Bog, Dansk)

Af: Trine May

Forlag: Dansklærerforeningens Forlag
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772110479
Udgave: 1. (23-04-2018)
Oplag: 1. (23-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Sideantal: 112
Illustrator: Pia Halse
Fagredaktør: Lotte Hjortshøj

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Læs! Læs! Læs! af Trine May og Susanne Arne-Hansen er der fokus på arbejdet med at bygge bro mellem klassens fælles undervisning i læsning og elevernes selvstændige læsning i individuelle bøger.

Materialet følger en fast og genkendelig struktur, der sikrer stilladsering af elevernes læring. QR-koder gør det muligt for både lærer og elever at se, hvordan forskellige læsestrategier skal anvendes.

Med Læs! Læs! Læs! til 4. klasse sættes der fokus på tekster i fire genrer, og både skøn- og faglitteratur indgår. Eleverne bliver opmærksomme på at forholde sig til deres egen læseudvikling og brug af strategier. Der er fokus på elevernes motivation og lyst til at læse i forskellige genrer inden for både skøn- og faglitteratur.

Eleverne stilladseres ved, at undervisningen følger en fast struktur. Derefter bygges der bro til elevernes individuelle læsning, ved at de læser i selvvalgte bøger med særlig opmærksomhed på den pågældende strategi.

Materialet består af:

  • Fællesbog
  • Læsescrapbog – et engangshæfte, som er elevernes scrapbog over deres læseudvikling
  • Lærervejledning

I Læsescrapbogen findes de QR-koder, der demonstrerer brugen af strategierne, så både elev og lærer altid kan gense, hvordan en strategi anvendes.

Materialet bygger på solid international forskning med anbefalinger fra National Reading Panel og integrerer de tre områder ordkendskab, flydende læsning og læseforståelse.

Anmeldelser (0)