Nedsat pris! Forstør

Læs og skriv dansk: en basisbog for pædagogisk grunduddannelse (Bog, Hæftet)

Af: Vinni Kaalund

Forlag: Munksgaard Danmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 141
Dato for udgivelse: 17-6-2005
Udgivelse: 2. udgave, 2005.
Illustrator: Ken Kragsfelt
ISBN-13: 9788762805446
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Brandt. Omslagsillustrator: Tove Krebs Lange. Bogblokgrafiker: Carl Zakrisson. Bogblokillustrator: Ken Kragsfelt.
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

Mangler pt.

169,65 kr

-13%

Vejl. pris: 195,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Læs og skriv dansk er en ´værktøjskasse´ til danskfaget på C-niveau. Det er først og fremmest forfatterens hensigt at udvikle og inspirere eleverne til at læse, opleve og forstå tekster på en nuanceret, dybdegående og kritisk måde. Bogen gennemgår læsemåde og -strategier og giver mange eksempler på analyseprocessens mange faser og facetter med udgangspunkt i skøn- og faglitteratur, eventyr, børnelitteratur, aviser, billeder, reklamer og de elektroniske medier, såsom tv, film og computer. Sidst i bogen gennemgår forfatteren det skriftlige arbejde i danskfaget og eksamen på C-niveau.
Bogen er ikke en facitliste, men inviterer til personlig indlevelse og engagement. Arbejdet med dansk er en kreativ, sanselig, betydningsladet og gribende proces.
Redskaberne til ´værktøjskassen´ er hentet på kryds og tværs i de litterære skoler, hvor hovedkriteriet for udvælgelse primært er redskabernes brugbarhed i praktisk tekst- og medieanalyse. En vigtig del er inddragelse af internettets mange spændende hjemmesider om litteratur mv., ligesom en del af bogens undervisningsmateriale ligger på bogens hjemmeside.
Indholdet har fokus på pædagogisk arbejde med børn og dækker målene for dansk på C-niveau i den pædagogiske grunduddannelse. Bogen vil ligeledes være velegnet i danskundervisningen på pædagoguddannelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Læs og skriv dansk: en basisbog for pædagogisk grunduddannelse

Læs og skriv dansk: en basisbog for pædagogisk grunduddannelse