Nedsat pris! Læs sammen - Læsebog: 0-1 Forstør
Kategorier / sektioner:

Læs sammen - Læsebog: 0-1 (Bog, Indbundet)

Af: Conni Camille Isgaard

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 88
Dato for udgivelse: 6-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Vibeke Wang
ISBN-13: 9788771586268
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lea Rathnov
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

196,75 kr

-1%

Vejl. pris: 198,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Læs sammen er et system til den første læseundervisning.  Bøgerne sender eleverne på opdagelse i et eventyrligt univers med alfer, sten-glukker, snupse-svampe, Alkymisten, skovens dyr og menneskebørnene Hans og Frida. Læs sammen bygger på en balanceret læsepædagogik med fokus på afkodningsstrategier, læseforståelsesstrategier, skrivning og sproglig bevidsthed.
Læs sammen inkluderer alle børn med differentierede, lydrette tekster og et lydbilled-alfabet. Der lægges op til en mangfoldighed af kreativitet, værkstedsundervisning, musik og bevægelse og systemet viser nye veje til forældreinddragelse.
LÆSEBOGEN består af en levende historie med handling og persongalleri, der er bygget op omkring alfabetet. Systemet vægter sproglig opmærksomhed og ordforråd og læsebogen gør brug af lydrette tekster. Det hele understøttes af sjove og spændende illustrationer, så alle begynderlæsningens faser bliver sikret systematisk.Læsebogen indeholder både voksen- og elevtekster. Alle elevteksterne er differentierede på tre niveauer. På denne måde tilgodeses både de svage og stærke læsere. Læs sammen giver begynderlæserne særlig gode muligheder for at læse sammen med ’stærke læsere’ (søskende, venskabsklasser eller forældre). Systemet giver eleverne en grundig bogstavgennemgang og arbejder med deres forståelse for lyd, ord og sprogets opbygning. Læsebogen og arbejdsbogen introduceres allerede fra første skoledag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Læs sammen - Læsebog: 0-1

Læs sammen - Læsebog: 0-1