Nedsat pris! Lagerøl: Hvordan du smager og brygger verdens mest populære øl
Kategorier / sektioner:

Lagerøl: Hvordan du smager og brygger verdens mest populære øl (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Dave Carpenter

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740652352
Udgave: 1. (19-03-2019)
Oplag: 1. (19-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 240
Originaltitel: Lager - The definitive guide to tasting and brewing the world´s most popular beer styles
Oversætter: Christian Andersen
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.

Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.

Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men i Lagerøl leverer Dave Carpenter en udførlig guide samt 20 meget forskellige opskrifter til hjemmebryggeren, som vil give sig i kast med verdens mest populære øltype.

Men bogen handler ikke kun om, hvordan man selv brygger øl. Det er også en udførlig historie og kulturhistorie om lageren, og om hvor og hvordan dens verdensomspændende popularitet opstod. Og hvorfor er det, at lageren, og ikke ale som ellers er meget nemmere at brygge, dominerer klodens ølmarkeder? Få svaret på det og mange andre spørgsmål i Dave Carpenters definitive bog om lageren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lagerøl: Hvordan du smager og brygger verdens mest populære øl

Lagerøl: Hvordan du smager og brygger verdens mest populære øl