Nedsat pris! Lammefilosofi: retter med lammekød Forstør
Kategorier / sektioner:

Lammefilosofi: retter med lammekød (Bog, Hæftet)

Af: Per H. Jacobsen

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 117
Dato for udgivelse: 4-3-2016
Udgivelse: 3. udgave, 2016.
Illustrator: Klaus Mortensen
ISBN-13: 9788793046511
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Lammefilosofi - retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards - også kaldet kogebogens "Oscar". 
Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. 
Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. 
 "En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig og blive inspireret." Thy Lam 
"Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst . en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød". Aarhus Stiftstidende 
"En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere." Bibliotekerne 
 "Dejlig inspiration - både til hverdag og fest . Man får lyst til spise lammekød noget oftere!" fyens.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lammefilosofi: retter med lammekød

Lammefilosofi: retter med lammekød