Nedsat pris! Lammefilosofi: Retter med lammekød
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Lammefilosofi: Retter med lammekød (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Per H. Jacobsen

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793046511
Udgave: 3. (04-03-2016)
Oplag: 1. (04-03-2016)
Første udgivelsesår: 2007
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 120
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
155,00 kr
94,90 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. 


Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. 


Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. 


 “En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam 


“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende 


“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne 


 “Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk

Anmeldelser (0)