Kategorier / sektioner:

Lammefilosofi: Retter med lammekød (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Per H. Jacobsen

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 29-3-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788791392054
Produkt type: Bog
Fotograf: Klaus Mortensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lammefilosofi - retter med lammekød er den første danske kogebog om lammekød, der er udgivet i mere end 20 år. Retterne kan laves af enhver, der gerne vil bruge lidt tid i køkkenet og har lyst til at spise lammekød. Mange af retterne er simremad, men der er også opskrifter, som kan laves på ganske kort tid.
Bogen indeholder 87 opskrifter med kølle, bov, gryderetter, grillretter, supper, retter med fars, indmad og meget andet. Bagest i bogen findes et omfattende katalog over tilbehør, som passer specielt godt til lammekødet.
Vi spiser i dag ikke så meget lammekød i Danmark, og det er en skam, fordi lammekød er velsmagende, sundt og inspirerende at arbejde med. Mange prøver med en helstegt lammekølle og når aldrig videre.
Denne bog er tænkt som en inspiration til at spise mere lammekød og giver ideer til næsten alt fra det slagtede lam.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lammefilosofi: Retter med lammekød

Lammefilosofi: Retter med lammekød