Langeland: øen bag alle broer Forstør
Kategorier / sektioner:

Langeland: øen bag alle broer (Bog, Hardback)

Af: Jannie Schjødt Kold

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 13-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740609141
Produkt type: Bog
Fotograf: Jakob Carlsen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

332,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Langeland - øen bag alle broer er en portrætbog. Forfatter og fotograf har gennem tre år været med langelænderne til fest, til høst og til havs. Der er fortællinger om generationsskifte på gården, reportage fra en nati Rudkøbing og billeder af alle facetter af livet på Langeland.

Selvom Langeland kun strækker sig 11 kilometer på det bredeste sted og 52 kilometer på langs, er øen bag alle broer større, end man tror. Overalt fra hovedvejen udgår stier og stikveje, og fra nord til syd er der så store sproglige forskelle, at nogen vil mene, de knapt kan forstå hinanden.

Øen befinder sig i vadestedet mellem nostalgi og næste generation, og mens befolkningskurven flader ud, rykker asylansøgerne i disse år ind. Samtidig kæmper langelænderne for en bedre internetforbindelse og for værdighed i en udkantsdebat, der ofte dømmer dem ude på forhånd.
Hvem siger, at en af landets fattigste kommuner målt på indkomst per indbygger ikke er rig på noget andet?
Freelancejournalist Jannie Schjødt Kold, er skribent ved Weekendavisen og har tidligere skrevet for Kristeligt Dagblad og Information, samt lavet rejsereportager for Politiken og Berlingske. Hun er igennem 14 år kommet på Langeland via sin svigerfamilie.

Freelancefotograf Jakob Carlsen har vundet priser ved World Press Photo, Photo of the Year International (POYi) og Årets Pressefoto, blandt andet med et billede fra Langeland i 2014. Hans bog Outcast, om de kasteløse i Sydasien, var finalist ved Photo of the Year International i 2012.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Langeland: øen bag alle broer

Langeland: øen bag alle broer