Nedsat pris! Langt ude: Drop City - roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Langt ude: Drop City - roman (Bog, Hæftet)

Af: T. Coraghessan Boyle

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 413
Dato for udgivelse: 22-5-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Oversætter: Jan Pock-Steen
ISBN-13: 9788770553162
Produkt type: Bog
Originaltitel: Drop City
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

268,75 kr

-23%

Vejl. pris: 349,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1970. En flok hippier beslutter sig for at droppe bylivet og søge det simple liv i pagt med naturen. Sammen etablerer de byen Drop City langt inde i Alaskas ødemark, hvor de vil dyrke peace & love for fuld skrue.
Men tilværelsen bliver alt andet end fredfyldt, og ikke mindst mødet med de lokale alaskanere skaber uheldige alliancer og farlige venskaber, der udfordrer idealerne og idyllen i det utopiske projekt.
Romanen følger på skift to grupper: På den ene side Sess Harder, hans kone Pamela og en række andre unge ´indfødte´, der på hver deres måde lever i ét med naturen, og på den anden side ´blomsterbørnene´ fra Drop City, anført af Norm Sender og tre tilflyttere fra østkysten: Star, hendes kæreste Marco og vennen Ronnie, der har deres egne forestillinger om, hvad det vil sige at leve oprindeligt og ægte.
Langt ude  er hverken en satirisk eller nostalgisk roman om 60´erne, men derimod en ægte og sjælden sandfærdig fremstilling af perioden. En modsætningsfyldt historie, som er fuld af overraskelser, og som ikke lægger fingre imellem i skildringen af menneskelig dårskab. Her fremstilles mennesket lige så råt og ømt, som det kan være, og de idealer, som en hel generation tog til sig, og som fik så stor indflydelse på den måde, verden forandrede sig radikalt på efter 60´erne og 70´erne.
Først som sidst er Langt ude dog en T.C. Boyle-roman af fineste skuffe. En fortælling fuld af drive, sproglig virtuositet og episk svung. Romankunst på allerhøjeste niveau.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Langt ude: Drop City - roman

Langt ude: Drop City - roman