Latteren og døden: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Latteren og døden: roman (Bog, Indbundet)

Af: Pieter Webeling

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 294
Dato for udgivelse: 11-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
ISBN-13: 9788740600872
Produkt type: Bog
Originaltitel: De lach en de dood
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

321,85 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da den legendariske jødiske komiker Ernst Hofman bliver deporteret til en lejr i Polen i februar 1944, bliver hans humor en vej til overlevelse. Hans elskede Helena sidder i kvindelejren, og som modydelse for levering af kærlighedsbreve - skrevet på stykker af en cementsæk - fortæller han vittigheder til sine medfanger i femten minutter hver dag.
Det går ikke upåagtet hen. Lejrens kommandant vil have, at han skal optræde for SS´erne. Hofman nægter, selvom han som SS-komiker ville få adgang til mere og bedre føde. Men så går det op for ham, at hans optræden kan redde Helena, som er dødeligt syg. Humor er overlevelse. Men hvor langt er Ernst parat til at gå?
Latteren og døden er en grusom og nervepirrende historie om kærlighed og latter under de værst tænkelige livsvilkår. Kan en vittighed virkelig hjælpe, når man star ansigt til ansigt med døden?
Pieter Webeling (f. 1965) er hollandsk forfatter og arbejder som interviewer for en række hollandske aviser og magasiner. Han har tidligere udgivet en samtalebog med titlen De vijf grote emoties (da. De fem store følelser) og den meget roste roman Veertig dagen (da. Fyrre dage). Under sit research til bogen Latteren og døden har Webeling bl.a. interviewet overlevende fra de nazistiske kz-lejre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Latteren og døden: roman

Latteren og døden: roman