Forstør
Kategorier / sektioner:

Lean værktøjskassen: Den uundværlige guide til Lean transformation (Bog, Hæftet)

Forlag: LeanTeam.dk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Dato for udgivelse: 15-3-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Udgiver: LeanTeam.dk
Oversætter: Jacob Austad, Bjarke Blöndal
Medforfattere: John Bicheno, Matthias Holweg
ISBN-13: 9788799031641
Produkt type: Bog
Bidragyder: Peter Hines og Daniel T. Jones
Forord: René Aagaard
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: John Bicheno, Matthias Holweg
Originaltitel: The Lean Toolbox
År for denne udgave: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 4
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

534,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne 4. udgave af Lean værktøjskassen indeholder den mest omfattende og opdaterede guide til Lean som koncept, og opdaterer brugen af værktøjer med den seneste viden baseret på gennemførte Lean projekter, og opgaver fordelt på alle industrier indenfor udvikling, produktion og service. Bogen kan både anvendes som en enkeltstående guide, eller som et supplement til andre klassiske Lean Thinking og Systems Thinking udgivelser.
Hele bogen er blevet kraftigt revideret og opdateret med nye afsnit og kapitler om værdi, strategy, planlægning, forankring, flow, produkt og serviceudvikling samt Lean økonomistyring, supply chain, forandringsledelse og bæredygtighed/miljø.
Bogen er skrevet i John Bichenos kendte og let tilgængelige stil og bør bruges af alle - fra adm. direktør til yngste medarbejder og fra design til kunde - i enhver Lean inspireret organisation der ønsker en grundlæggende introduktion, inspiration eller review.
Bogen hjælper med at sikre at anvendelse af Lean koncepterne ikke begrænses til fremstillingssektoren, men derimod udbredes, så virksomheder, der primært beskæftiger sig med service og administration, kan drage nytte af koncepterne.
De tidligere udgaver er i stort omfang blevet brugt som en integreret del af undervisning & træning, internt i virksomheder og på kurser samt ved forelæsninger på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner.
Den danske udgave af bogen (fra 2004), var den første samlede bog om Lean på dansk og er hidtil solgt i mere end 7.000 eksemplarer. Mange har henvendt sig med uopfordrede rosende henvendelser og bogen anbefales af førende fagfolk som en grundbog indenfor Lean og denne nyreviderede udgave tilfører yderligere viden til allerede opnåede kompetencer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lean værktøjskassen: Den uundværlige guide til Lean transformation

Lean værktøjskassen: Den uundværlige guide til Lean transformation

Kunder, der købte denne vare, købte også