Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Ledelse er en underlig elastik: ledelse i et selvejet skolesystem (Bog, Hæftet)

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Lars Thore Jensen - Ole Holst
Medforfattere: Lars Thore Jensen, Ole Holst
ISBN-13: 9788778818874
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

271,70 kr

-7.5%

Vejl. pris: 293,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I denne bog giver en professor, 3 bestyrelsesformænd og 15 ledere deres bud på, hvilke udfordringer der vil præge ledelsen af de danske uddannelsessystemer de kommende år.
Bidragene kredser blandt andet om temaer som økonomi, fusioner, bestyrelser, lobbyisme, synliggørelse og markedsføring. Fra hver deres point of view videregiver bogens bidragsydere deres bud på de muligheder og begrænsninger, bestyrelsesposten og posten som leder for selvejende institutioner rummer - og ikke mindst de erfaringer, de har høstet gennem årene. Bidragene viser desuden, hvor vidt forskellige tilgangene til ledelse kan være - fra management til leadership.
Bogen skriver sig ind i et tidsbillede, hvor SoSu-skoler, VUCére og de almene gymnasier er overgået fra amtseje til selveje. Samtidig er CVU´erne optaget af institutionsdannelsen omkring de kommende professionshøjskoler, og erhvervsskolerne diskuterer fortsat fusioner mellem tekniske skoler, handelsskoler og AMU-centre.
Bogen henvender sig til såvel nuværende som kommende bestyrelser og ledere, samt ikke mindst til læsere med interesse for det danske skolesystem, og de forandringer, der præger det i disse år.
Bogen indeholder blandt andet bidrag af professor Peter Munk Christiansen, Syddansk Universitet, rektor Marianne Zibrandtsen fra Aurehøj gymnasium, direktør Lars Mahler fra Aalborg tekniske skole og direktør Anya Eskildsen fra Niels Brock i København.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ledelse er en underlig elastik: ledelse i et selvejet skolesystem

Ledelse er en underlig elastik: ledelse i et selvejet skolesystem