Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Ledelse i hovedentrepriser (Bog, Limryg, Dansk)

Af: Lennart Gerard Pedersen

Forlag: Molio
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 8-3-2019
Udgivelse: 2019.
ISBN-13: 9788791769986
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk

5 - 10 hverdage

432,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ledelse i Hovedentrepriser er både en lærebog og en håndbog, der baserer sig på forfatterens mangeårige erfaring med omfattende og komplekse projekter i byggebranchen. Læseren tages med i maskinrummet for de forskellige faser, fra hovedentreprisen er vundet og frem til 5-års gennemgang.
Lær at efterleve entreprisens vigtigste succeskriterier: forventningsafstemning, indsigt, handling, respekt og samarbejde. Læs om styreredskaber ved hovedentrepriser og de nødvendige kompetencer for at nå i mål. Forudsætningen for en vellykket opstart er omhyggelig granskning og planlægning af projektet. Projektgennemgangsmøder og byggemøder er hjørnesten for det samlede forløb. Bogen giver opskriften på, hvordan møder bedst optimeres, med såvel fagentreprenører som andre interessenter.
Undgå tab og voldgiftssager. Få et indgående kendskab til mangelhåndtering og slip for mangler ved afleveringen. En byggesag er aldrig færdig før evalueringen, hvor man kan tage ved lære af hele processen.
Ledelse i hovedentrepriser anviser ´best practice´ for ledelse på byggepladsen og er rig på håndgribelige eksempler fra virkelighedens verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ledelse i hovedentrepriser

Ledelse i hovedentrepriser