Ledelse mellem ledelse: mellemledelse i organisationer Forstør
Kategorier / sektioner:

Ledelse mellem ledelse: mellemledelse i organisationer (Bog, Hæftet)

Forlag: Systime Profession
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 163
Dato for udgivelse: 22-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Birgit Ryberg, Frode Boye Andersen
Medforfattere: Søren Willert, Annemette Digmann, Frode Boye Andersen, Birgit Ryberg
ISBN-13: 9788761683151
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

255,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog handler om en bærende ledelsesfunktion i de fleste organisationer - mellemledelse.


Er mellemledelse noget særligt? Hvordan undgår man at komme på mellemhånd? Og er mellemledelse forbeholdt mellemledere?


Denne bog handler om en bærende ledelsesfunktion i de fleste organisationer - mellemledelse. Mellemledelse er ikke bare interessant for organisationers mellemledere men har stor betydning for organisationens samlede ledelseskraft. Mellemledelse udøves ikke kun af mellemledere - men mellemledere er som noget særligt henvist til at lede i de organisatoriske mellemrum: mellem ledelse og medarbejdere, mellem at lede og selv at blive ledet i den ledelse man indgår i.


Mellemledelse er i bevægelse. Moderne mellemledelse håndterer ikke blot driftsopgaver men bliver i stigende grad involveret i at lede den organisatoriske udvikling under den aktuelle foranderlighed - og synes at skulle garantere begge dele.


På denne måde bringes mellemledelse ind i alle vigtige ledelsesforhold, og det bliver derfor afgørende at forstå de særlige betingelser for ledelse i de organisatoriske mellemrum.


Bogen viser hvordan mellemledelse må kvalificere sit mellemledelsesrum og hvordan mellemledelse må vinde sig selv som ledelse relationelt - gennem kommunikation der skaber gunstige positioner for at lede i mellemrummene.


Bogen har sit afsæt i en gruppe lederes udvikling af deres mellemledelsesfunktion som ´den organisationsinterne toer´. Udviklingsprojektet skærper hos lederne opmærksomheden på hvordan de kan håndtere både dilemmaer og muligheder i mellemledelse - og især giver projektet anledning til at tydeliggøre hvordan mellemledelse frembringes som en kraftfuld del af den samlede ledelse.


 Ledelse mellem ledelse - i organisationer er interessant læsning for mellemledere og for dem der skal lede i den organisatoriske mellemledelse i skoler, institutioner, afdelinger og andre enheder.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ledelse mellem ledelse: mellemledelse i organisationer

Ledelse mellem ledelse: mellemledelse i organisationer