Nedsat pris! Ledelse - noget dybt intimt: Kunsten også at kunne lede med hjertet Forstør
Kategorier / sektioner:

Ledelse - noget dybt intimt: Kunsten også at kunne lede med hjertet (Bog, Hæftet)

Af: Torben Haugaard

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793724822
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ledelse – noget dybt intimt! er en bog, der belyser ledelse fra en helt anden vinkel end de traditionelle ledelsesbøger. Bogen har med udgangspunkt i familiekulturen, uddannelsestraditionen, samfundskulturen, virksomhedskulturen, medierne og ikke mindst finanskrisen et éntydigt fokus på den centrale lederkompetence, som erhvervslivets ledere og ledelsesteoretikerne har efterlyst hos ledere i de sidste 10-15 år. Nemlig de såkaldte ”bløde lederkompetencer”, de mere personlige kompetencer som empati, intuition og evnen til at skabe en ægte kontakt med et andet menneske, også udtrykt som at lederen i fremtiden skal kunne ”lede med hjertet”.    
Bogen forklarer med baggrund i den psykoterapeutiske/pædagogiske verden, hvorfor man ikke på traditionel vis kan læse sig til disse kompetencer. Derfor er denne bog et budskab til ledere, kommende ledere og ikke mindst fagprofessionelle, der arbejder med udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer, at svaret på det, ledere og ledelsesteoretikerne igennem de sidste 10-15 år har efterlyst som helt basale lederkompetencer i fremtiden, skal findes i den psykoterapeutiske/pædagogiske læringstilgang, som adskiller sig væsentligt fra den traditionelle uddannelsesmetode og ledelses- og organisationsudvikling.    
Det er en alvorlig sag at forvalte andre menneskers arbejdsliv, og de, der vælger den opgave, skal vide, at det er noget helt andet end en naturlig forlængelse af en faglig karriere, og at man skal kunne lide mennesker for at kunne lykkes som leder. Derfor kræver den fremtidige lederopgave en personlig udviklings- og forandringsproces.

Om forfatteren 
Torben Haugaard (f. 1957) er uddannet officer-R, politiassistent og selvstændig erhvervskonsulent og erhvervspsykoterapeut, foredragsholder og parterapeut. Han er stifter og partner i Erhvervsterapeutisk Institut, der tilbyder en ren psykoterapeutisk uddannelse på et erhvervsgrundlag samt udviklingsforløb for ledere og organisationer. Han har gennem en lang karriere i såvel den offentlige sektor som i det private erhvervsliv arbejdet med udvikling af organisationer og ledere på et psykoterapeutisk/pædagogisk grundlag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ledelse - noget dybt intimt: Kunsten også at kunne lede med hjertet

Ledelse - noget dybt intimt: Kunsten også at kunne lede med hjertet