Nedsat pris! Ledelse på jydsk Forstør
Kategorier / sektioner:

Ledelse på jydsk (Bog, Hardback)

Af: Trine Wiese

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 12-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792746214
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

3 enheder på eget lager

100,00 kr

-99,95 kr

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ledelse på jydsk er et kontant opgør med den megen varme luft i ledelsesbranchen. I selskab med erhvervsjournalist og ledelseskommentator Trine Wiese får de utallige, verdensfjerne tanker om ledelse et realitetstjek i den konkrete hverdag på ledelsesgangen. Teksterne i bogen er indspark til debatten om at håndtere væsentlige ledelsesdilemmaer. Det er en kalejdoskopisk skildring af en række af de udfordringer, de fleste ledere møder i jobbet. 
»Empati, logisk tænkning og praktisk ledelseserfaring er langt mere værd end alverdens sindrige tanketråde, der til sammen kan blive et tæt uigennemtrængeligt spindelvæv.  Alt for mange gode velmenende tanker om ledelse forbliver netop tanker, det vil sige, at der ikke handles på dem.«
Ledelse på jydsk er Trine Wieses definition af, hvad god ledelse er for en størrelse. Jydsk kan ind imellem være noget selvtilstrækkeligt og søvndyssende. Men jydsk i den bedste version er værd at læne sig opad.
Ledelse på jydsk handler om sund fornuft, om at kalde en skovl for en skovl, men samtidig at være åben overfor, at en skovl også kan bruges som spade. Ledelse på Jydsk handler om at have mod til at stå ved sig selv, at være ihærdig, at have sans for en god handel og ikke at være til falds for alt for smarte løsninger. At undgå unødvendige mellemregninger og kommunikere klart og tydeligt. Og samtidig at lytte.
Trine Wiese er erhvervsjournalist og tidligere redaktionschef på magasinet Lederne. Hun er forfatter til bøgerne Glade chefer, Den lykkelige leder og Urkraft. Hun er desuden ledelseskommentator i Jyllands-Posten og ejer af kommunikationsbureauet die Wiese.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ledelse på jydsk

Ledelse på jydsk