Nedsat pris! Legionæren - Umulige odds (Bind 7) Forstør
Kategorier / sektioner:

Legionæren - Umulige odds (Bind 7) (Bog, Hæftet)

Af: Jens Jørgen Hansen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Legionæren
Sideantal: 164
Dato for udgivelse: 2-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Nr. i serien: Bind: Bind 77,
Redaktion: Simon Buchholtz
ISBN-13: 9788793175051
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

128,35 kr

-24.5%

Vejl. pris: 170,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Marcus og hans mænd er blevet gemt af vejen i en lille, afsondret kystby i Spanien. Her slår de sig på saltsydning og handel.
Stump er flygtet sydpå og har fundet sig et hjem i bjergene, men indhentes af sin fortid og tvinges til at tage arbejde for Galan, som driver en gladiatorskole.
I nord hos Maria og Ulf bliver der lagt op til ufred; røverkongen Bart, der i sin tid bortførte Maria, er gået i tjeneste hos den onde kong Gizur, der ønsker at underlægge sig landet.
En årelang ventetid for Marcus og legionærerne afbrydes brat, da Plinius, en magtsyg senator, beslutter sig for at erobre sølvminerne i det nordlige Spanien og udråbe sig selv som kejser. Sixtus og Legatus Legionis sender Marcus og hans tyve mænd i kamp mod Plinius' legion for at vinde tid til at redde minerne. Men kan 20 mand overhovedet bremse over 5.000 legionærer på vej i krig? 
Uddrag af bogen: »Næppe var de gået i gang med at rykke frem, før der lød flere smæld af strakt tov, der huggedes over. Foran dem styrtede yderligere tre træer ned på vejen. ´Fortsæt,´ brølede seniorcen-turionen, og de to centurier rykkede frem. Da dukkede otte andre mænd pludselig op på vejen overfor, alle med buer i hænderne. ´Skjolde op´ skreg centurionen, da ni pile skar gennem luften og slog ned. To blev ramt, og alle gik i dækning under deres skjolde. På grund af højdeforskellen kunne de ni skytter netop nå centurierne.´Op, I forskræmte høns. Ryd den vej,´ råbte seniorcenturionen, mens anden salve slog ned omkring ham.«
Om forfatteren: Jens Jørgen Hansen er født i Vestjylland nær Varde og uddannet cand.scient. fra Aarhus Universitet. Han underviser på Herning Gymnasium. Læs mere på hjemmesiden legionaeren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Legionæren - Umulige odds (Bind 7)

Legionæren - Umulige odds (Bind 7)