Forstør
Kategorier / sektioner:

Leonard (Bog, Hæftet)

Af: Pia Maria Christine Sommergaard

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Hjertestøv
Sideantal: 356
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793724754
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kasper Gejhede Olsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (03-09-2018)

Forventes på lager: 03-09-2018

269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Christine i den lille by Sct. Ave møder Leonard på universitetets bibliotek om natten, opdager hun, at han og hans venner opfører sig anderledes end andre studerende. Hun fascineres af mødet med den mystiske og smukke Leonard, som ser ud til at være mere end almindeligt begavet. Med sit gådefulde og uimodståelige udseende tiltrækker Leonard Christines opmærksomhed, og pludselig befinder hun sig i en anden verden sammen med ham.    
Men Leonard gemmer på mange hemmeligheder, og selvom Christines nye liv synes at forme sig som en vidunderlig drøm, opdager hun snart, at Leonard er meget mere og andet, end hun nogensinde havde forestillet sig. Christines liv sættes på en skræmmende og overnaturlig prøve, alt imens viserne på uret går hurtigere og hurtigere, og støvet begynder at følge hende på godt og ondt. Meningen med livet bliver pludselig en meget mere alvorlig sag for Christine, og hun står med tiden i den ene hånd og en verden i den anden hånd, som langsomt forsvinder bort, hvis ikke hun ikke gør, som Leonard ønsker.     
Uddrag af bogen 
”Er du et spøgelse?!” Leonard så på mig gennem mørket ved lyset af sin lighter. Jeg kunne næsten ikke se ham. Men høre ham det kunne jeg. Meget højt og meget tydeligt. Og meget, meget tæt på. Hans stemme var alt andet end fløjlsblød. Den var nærmet som en motorsav, høj og skræmmende. Nogen tændte lyset på biblioteket. Jeg havde siddet og læst på biblioteket og havde set dem komme ind og sætte sig ... Jeg havde gemt mig bag en reol for at se hvad der foregik. Havde langsomt sneget mig tættere på og havde gemt mig, for at se Leonard tæt på ...       
Om forfatteren 
Pia Maria C. Sommergaard (f. 1968) er uddannet pædagog og psykoterapeut. Hun arbejder som psykoterapeut og familiebehandler på et mor-barn-hjem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Leonard

Leonard