Lev om natten Forstør
Kategorier / sektioner:

Lev om natten (Bog, Hæftet)

Af: Dennis Lehane

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 413
Dato for udgivelse: 11-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Søren K. Barsøe
ISBN-13: 9788771292268
Produkt type: Bog
Originaltitel: Live by night
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
69,95 kr
epub
209,00 kr
zip_mp3
87,95 kr

69,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vinder af Edgar Award 2012 Joe Coughlin er ung i de brølende tyvere, hvor sprutten flyder og kuglerne flyver i Bostons hårdkogte gangstermiljø. Selv om han er søn af en højtstående politimand, er det længe siden, han har været på den rigtige side af loven. I forbudstidens Amerika når brutaliteten i gangsternes magtkampe nye højder. Joe kan ikke stole på et eneste menneske, heller ikke dem, han elsker - en lektie han må lære på den hårde måde. Og mens han kravler op ad ´karrierestigen´ i underverdenen, må han kæmpe stadig hårdere med sine indre dæmoner og betale en stadig højere pris for sine valg.
Lev om natten er en fortælling fra de mest turbulente år i Amerikas historie, hvor gangsterne var feterede berømtheder og spritsmuglerne blev nationalhelte. Vi møder tidens farverige personligheder, gangsterne, de bibeltossede, femmes fatalerne og alle medløberne - både de virkelige og de fiktive.
Mere om bogen: Med romanen Den givne dag  fra 2011 påbegyndte Dennis Lehane en stort anlagt amerikansk historiefortælling, der foreløbig er planlagt til tre romaner. Lev om natten er det fritstående andet bind, og for det modtog Dennis Lehane the Mystery Writers of Americas fornemme ´Edgar Award´ som bedste roman 2012.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lev om natten

Lev om natten