Nedsat pris! Ligestillingslovene med kommentarer - Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og loven om forsikring, pension og lignende (Bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Ligestillingslovene med kommentarer - Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og loven om forsikring, pension og lignende (Bind 2) (Bog, Indbundet)

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 699
Dato for udgivelse: 15-3-2010
Udgivelse: 6. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Medforfattere: Agnete Andersen, Ruth Nielsen, Kirsten Precht
ISBN-13: 9788757420647
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Agnete Andersen, Ruth Nielsen, Kirsten Precht
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 6
Oplag: 1

Mangler pt.

1.096,20 kr

-13%

Vejl. pris: 1.260,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette andet bind af Ligestillingslovene, 6. udgave, beskriver og analyserer kendt praksis inden for ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og som noget nyt loven om forsikring, pension og lignende finansielle ydelsers anvendelsesområde.
Med udgivelsen af dette andet bind er alle love inden for ligestillingslovgivningen kommenteret og opdateret. Bogens kapitel om ligebehandlingsloven indeholder en gennemgang af udviklingen i retspraksis siden 5. udgaven af bogen (2006). Afskedigelse under graviditet og barselorlov er fortsat et stort emne, hvor sager om fædres orlov og fertilitetsbehandling fylder mere og mere. Kapitlet om ligelønsloven afspejler, at der er nye afgørelser og meget fokus på ligeløn i den offentlige debat. Hvad der er arbejde af samme værdi og hvilke personer, der kan sammenlignes i ligelønssager, er stadig i fokus. Barselsreglerne med omtale af den praksis, der omfatter barselfravær og barseldagpenge gennemgås i Kapitlet om barselloven. Derudover er reglerne om barseludligning beskrevet i kapitlet om barseludligningsloven.
Bogen henvender sig til domstole, advokater, ansatte i den offentlige administration, arbejdslivets praktikere og andre interessenter.
Indholdsoversigt:
Forord
Kapitel I. Ligebehandlingsloven
Kapitel II. Ligelønsloven
Kapitel III. Lov om ret til orlov ved barsel m.v.
Kapitel IV. Barseludligningsloven
Kapitel V. Loven om forsikring, pension og lignende finansielle ydelser
Bilag A: Afgørelsespraksis
Bilag B: EU-direktiver
Stikordsregister

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ligestillingslovene med kommentarer - Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og loven om forsikring, pension og lignende (Bind 2)

Ligestillingslovene med kommentarer - Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og loven om forsikring, pension og lignende (Bind 2)