Nedsat pris! Lille Dreng I Rød Trøje
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Lille Dreng I Rød Trøje (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Jørn Bie

Forlag: Human Publishing ApS
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799843091
Udgave: 1. (04-05-2020)
Oplagsdato: 04-05-2020
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hardback
Sideantal: 136
Omslagsgrafiker: Søren Bie
Omslagsillustrator: Jørn Bie
Illustrator: Jørn Bie
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jørn Bie er et sleeping medium, der tidligt i sit liv, havde de første klardrømme, som er fortsat med jævne mellemrum i hans liv. 

Mange af disse klardrømme forstod han ikke og var ikke i stand til at tyde dem, men som tiden gik og han blev ældre, begyndte han at se en sammenhæng mellem drømmene og de beskeder, de indeholdt i forhold til hans liv. 


Han begyndte tidligt at tegne og skrive sine drømme ned, men det var først i 1988, han for alvor forstod, at hans klardrømme hang sammen og prøvede at fortælle ham om hans eget liv. Da forstod han, at han havde udviklet PTSD; posttraumatisk stress disorder. Her begynder bogen: Lille Dreng i Rød Trøje, da han beslutter at tegne mange af sine klardrømme sammen med de oplevelser, han har haft, for derigennem at forklare og forstå, hvordan hans liv har udviklet sig hen imod tilgivelse og forsoning. At se meningen i den store sammenhæng.  

Det er ved hans møde med Marion Dampier–Jeans, at det går op for ham, at han er et sleeping medium og fra dette første møde, hvor hun siger ‘JA’ til at skrive forordet til denne bog, er mange ting og forståelsen af de mange klardrømme smeltet sammen til een samlet forklaring på hans liv og oplevelser. 


Hans mange klardrømme indeholder besøg af afdøde, bl.a. besøg af tre mayaindianere, der talte til ham på en tusindår gammel quiché dialekt. Dette er en bog om en opdagelsesrejse i livet, om kontakt med den ‘anden verden’ gennem klardrømme og beskeder - og om forsoning og tilgivelse.

Anmeldelser (0)