Lille Kvast - på hospitalet Forstør
Kategorier / sektioner:

Lille Kvast - på hospitalet (Bog, Hardback)

Forlag: Forlæns
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Lille Kvast
Sideantal: 30
Dato for udgivelse: 5-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Torben Hansen
Illustrator: Pierre Bailly, Céline Fraipont
Medforfattere: Pierre Bailly, Céline Fraipont
ISBN-13: 9788791611612
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Pierre Bailly
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Tegner: Pierre Bailly
Originaltitel: L'hôspital des docteurs Toc-Toc
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lille Kvast er forkølet, men havner heldigvis på et hospital, der bestyres af de fjollede siamesiske læger Bank og Bonk.
"En kulsort seriehelt for de mindste"!... de alleryngste har længe udelukkende haft pege- og andre billedbøger at ty til, men ikke egnet læsestof i serieform ... . Nu lysner det imidlertid: "Lille Kvast" er en fransk serie for de 3-6-årige, der endnu ikke kan læse - og alligevel kan de læse den selv!" - Søren Vinterberg Politiken
"Disse serier er fortalt fra hjertet og kan efter denne (højt)læsers vurdering ikke andet end besnære store som små."
Matthias Wivel, Information
"Herhjemme var bøgerne et øjeblikkeligt hit. Både for den 4-årige og den 6-årige. Og første reaktion hos dem begge var simpelthen at fortælle historierne højt for sig selv og for mig. Det er vist lige præcis det, der var forfatternes intention."
????? - bornenesboger.dk
"når min treårige datter selv går hen på bogreolen og piller bøgerne ud ..."
"Styrken i handlingen i de to bind er inddragelsen af en række genkendelige scener, som grundlag. At stå op om morgenen, spise morgenmad, afskeden med mor, fascination af at følge efter noget vilkårligt, savnet af mor midt på dagen, og i seng om aftenen er alle scener, der i begge bind, binder de eventyrlige hændelser fint sammen. Der er plads til en storstilet skattejagt med den mystiske sørøverpige eller et opgør med en ondsindet bi, når rammen omkring er noget, læseren kan kende.Der er ifølge forlaget endnu to bind på vej og det er godt. Her I huset er de to første bind læst og læst - og nydt. For når min treårige datter selv går hen på bogreolen og piller bøgerne ud, er det vel et tegn på, at formålet med dem er nået."
Kim Toft Hansen, kulturkapellet.dk
"Lille Kvast taler til ungerne i deres øjenhøjde"
"Striberne skildrer med fagter og reaktioner, fint nuancerede ansigtsudtryk og kropsholdninger både dialoger, ideer og overraskelser. Hvad der helt præcis siges, præcis hvilke ideer karaktererne får og så videre, det må man - børnene - selv tænke sig til og fortælle til den voksne, der læser med over skulderen. Det er en nærmest uimodståelig invitation til samtale på fælles præmisser - og en invitation til at krybe ind i hulen, under dynen eller dybt ned i sofahjørnet SAMMEN. Det emmer simpelthen af tværgenerationel hygge! (...) Til alle jer, der har unger eller børnebørn parate til at tage springet fra "Jeppes sut" og videre ud i verdenslitteraturen: Få for alt i verden fat på albummene med Lille Kvast!"
Frederik Schøler, Nummer9.dk
"Som voksen er tegneserierne først og fremmest et charmerende anderledes bekendtskab. For børn er de noget helt andet. Jeg er så heldig at kende flere børn, der er lige på grænsen til at knække læsekoden. Jeg havde et par unger og ditto lille Kvast med på en laaaaang køretur, hvor de to unger først bladrede lille kvast igennem, så en gang til men langsommere. Derefter begyndte de at fortælle hinanden hvad der skete, lavede stemmer og LEGEDE! Det viste mig, at Kvast ordløse univers giver plads til at slippe fantasien fri. Tegneserierne med Kvast indeholder overraskende meget og kan være en vej til at børn forbinder læsning med leg. "
Emil Blichfeldt, bogblogger.dk
"Fin

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lille Kvast - på hospitalet

Lille Kvast - på hospitalet

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn