Nedsat pris! Lille Martha
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Lille Martha (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bente Willadsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771901351
Udgave: 1. (09-12-2016)
Oplag: 1. (09-12-2016)
Første udgivelsesår: 1
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 202
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
151,00 kr
111,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bagsidetekst

En ung mor findes myrdet i sit hjem, og hendes lille pige er borte. En kostbar dukke forsvinder fra et museum, og en ung kunstmaler holder udstilling, hvor et bestemt maleri tiltrækker sig opmærksomhed. Disse begivenheder kan forbindes med hinanden, og de to kvikke småpiger Fie og Grit bestemmer sig for at finde sammenhængen og morderen uden om politiet.  En donornål spiller en særlig rolle.


Uddrag af bogen

Søvnen ville ikke indfinde sig igen, så han stod op, iførte sig en silkeslåbrok og satte sig ind i stuen med et glas whisky til at klare hjernen. Han måt­te gennemtænke dette nyopståede problem med maleriet. Hvordan fik han fjernet dette nye bevis? Hans pande formørkedes af raseri. Nu havde han indstillet sig på, at hele den affære var fortid, og han kunne se fremad. Da solen stod op og lod sine stråler sende skarpe spyd af lys ind i stuen, sad han endnu og rasede.


Om forfatteren

Bente Ehlers Willadsen (f. 1931) er uddannet korrespon­dent og designer. Har arbejdet meget for kvindesagen i Dansk Kvindesamfund. Bor i Hillerød med sin sheltiehund, Carrie.

Anmeldelser (0)