Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Lis Sørensen

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 12-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Medforfattere: Lis Sørensen, Danni Travn
ISBN-13: 9788740051544
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 12-09-2019)

Forventes på lager: 12-09-2019

232,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie.
Det er fortællingen om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chalou til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun igen og igen har måttet kæmpe for sin plads.
Bogens omdrejningspunkt er de sange, Lis har sunget livet igennem – såsom Stille før storm, Indtil dig igen, Verden er i farver og Mine øjne de skal se. Via dem søger hun ind i de epoker, hun har været en del af, og møder de mennesker, som har præget hende. Hun fortæller om de vilde tider i Aarhus med alskens fristelser. Om det uforløste forhold til sin mor, der døde tidligt. Om et evigt forbillede i sin energiske far. Om en søn, der løfter hende mod nye horisonter. Om havet. Om himlen. Om stemmen. Om kærligheden. Og om et liv side om side med store personligheder som Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Gasolin’-drengene, Steffen Brandt og Sebastian.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lis Sørensen

Lis Sørensen