Lises forvandling Forstør

Lises forvandling (Bog, Indbundet)

Af: Kirsten Sonne Harild

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Pony & co.
Sideantal: 95
Dato for udgivelse: 27-1-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Nr. i serien: Bind: 4,
ISBN-13: 9788702043686
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: MOC Grafik & Design - Omslagsillustrator: Jan Solheim
Anvendelighed: Fra 9 år
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lises forvandling er fjerde bind om Pony & Co.
En helt ny, vildt underholdende og meget velskrevet serie om tre piger på 12-13 år og deres hverdag med heste, skole, drenge og hinanden.
Pony er blevet 13, det har været jul. Men desværre ikke nogen Tessa under juletræet. Til gengæld er hun næsten blevet passer på fuldtid.
Læs også: Pony & Co. Mission Maja og vild galop.
Det er frysende kold vinter. Det er ikke mere end et par måneder siden, Pony prøvede at slå op med to kærester på én gang. Selvom hun stadig savner Jonathan lidt, selvom hun er trist over, at det ikke var Tessa, der var under juletræet i år - og selvom hun er død misundelig over at Majas forældre har købt Rainbow og Melody til Maja, så er der også mange store lyspunkter. Hun har fået lov til at ride Bajads til fastelavnsridningen og Tessa er ved at være frisk igen. Så selvfølgelig siger Pony ja, når Maja skal rejse til Indien og spørger, om hun og Lise vil se efter hendes ponyer. Det er jo som at få et turpas til stalden. Men det bliver ikke helt så nemt som hun har regnet med. Ikke mindst fordi Lise har taget en ny, meget speciel veninde med ...En serie om tre vidt forskellige piger på 12-13 år og deres hverdag med heste, skole, drenge og hinanden. Pony (Karen) er en rigtig hestepige. Hun er meget omsorgsfuld over for sine veninder og ville gerne redde hele verden, hvis hun kunne. Maja er bare god til alting. Hun kan ride, danse, fægte spille klaver ... Og så ved hun en masse om livets store mysterier. Lise har makeup, smart tøj og karaokeanlæg. Hun har den sjoveste fantasi - og så er hun vild med drenge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lises forvandling

Lises forvandling