Nedsat pris! Lissom regn Forstør
Kategorier / sektioner:

Lissom regn (Bog, Hæftet)

Af: Lotte Lykke Frederiksen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 155
Dato for udgivelse: 8-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Jakob Krohn
ISBN-13: 9788793328655
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Sørensen
Fotograf: Lotte Lykke Frederiksen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
142,70 kr
epub
57,75 kr
zip_mp3
75,65 kr

142,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Lissom regn følger vi en pige, der vokser op i en mindre dansk provinsby i 60´erne og 70´erne som datter af et ægtepar, der er forretningsdrivende. Vi møder pigen første gang, da hun ligger krummet sammen i sin tremmeseng.  Senere hører vi hende råbe øgenavne i skolegården i en kamp for at holde sig til i fællesskabet. 
Selvom sproget er let og fabulerende kommer vi i kontakt med det skrøbelige ved barndommen og ved eksistensen i det hele taget. Romanen griber fat i eksistentielle temaer som angst, ensomhed og skam, men også en spirende glæde og lyst til at turde træde frem som menneske. Stemningerne skifter løbende - lissom regn - fra det triste og tunge til det lette og livgivende og med en selvironi, der får en til at trække på smilebåndet.  
Uddrag af bogen:
Jeg tænder bruseren og slasker lidt vand på mig, også lidt i håret, så det ser ud, som om jeg har været under, brugt sæbe og det hele. Jeg trækker maven ind. Den stritter alligevel, men lidt hjælper det da. Jeg småløber henover de hvide fliser, åbner døren til svømmehallen - den lidt koldere luft vælter mig i møde, jeg fryser allerede. Så står jeg på kanten af det dybe. Svømmelæreren holder om min mave. Af alle dage skal der øves hovedspring i dag. Alle de andre har allerede sprunget, men jeg nægter. »Du vil synes, det er sjovt, bagefter,« siger svømmelæreren. Det er noget af det dummeste, jeg nogensinde har hørt.   
Om forfatteren:
Lotte Lykke Frederiksen, født 1960, er vokset op i  Varde. Den delvis selvbiografiske roman Lissom regn er hendes debut på det skønlitterære felt. Hun bor og arbejder som privatpraktiserende psykolog på Venø, hvor hun også holder af at lege med sproget og lave fortællinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lissom regn

Lissom regn