Liv, lev livet
Kategorier / sektioner:

Liv, lev livet (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Katrine Loose

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 8-4-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788771532845
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mød den lille pige Liv, som bliver anbragt i familiepleje, da hun kun er tre måneder gammel. Hun er svært omsorgssvigtet, og plejefamilien sætter alle sejl ind for at redde den lille piges liv, give hende et stabilt, trygt og omsorgsfuldt hjem og derved bringe hende tilbage til livet.

Men pludselig en dag, da hun er otte år gammel, får plejefamilien besked om, at Liv skal flytte hjem til sin farmor. Hun får få dage til at vende sig til tanken om et nyt liv hos en familie og et netværk, hun ikke kender. Liv bliver flyttet med clear cut-metoden.

Hele Livs verden kollapser. Hun vil blive hos sine plejeforældre, som hun har kendt hele sit liv, og som hun kalder for mor og far.

Her starter Livs kamp for at komme hjem til sine plejeforældre og til de søskende, hun har der. Her starter plejefamiliens kamp for bare at få lov til at se Liv.
Både Liv og plejefamilien møder utrolig stor modgang hos både den biologiske familie og hos kommunen; ingen hører Livs nødråb, ingen vil tage plejefamiliens underretninger alvorligt.

Dette er en sand fortælling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Liv, lev livet

Liv, lev livet