Nedsat pris! Livet burde leves baglæns
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Livet burde leves baglæns (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Marianne Misser

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740661224
Udgave: 1. (06-03-2020)
Oplag: 1. (06-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 108
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Livet burde leves baglæns” er bogen med de morsomme, eftertænksomme og finurlige klummer, Marianne Misser skrev gennem fire år i Århus Stiftstidende. 

Marianne Misser var et mangesidet talent, opvokset i Juelsminde og boede det meste af sit liv i Aarhus. Hun kunne tegne og male og var kreativ på mange andre måder. Men hun havde endnu et talent, som først kom til udtryk i en sen alder. Hun kunne skrive.


”Jeg tror, hun skriver, som hun taler”, sagde den, der fik ideen til, at hun skulle skrive klummer i avisen. Sådan var det. Hun havde et fantastisk humør og var et festfyrværkeri i et hvert selskab, og klummerne blev hurtigt meget populære i Århus Stiftstidende.


Marianne Misser  døde af brystkræft i 2016, men hendes skriverier var nærværende, havde kant og har stadig relevans. I flere af klummerne skrev hun også om at leve med en kræftsygdom. 


Bogen indeholder også eksempler på Marianne Missers evner til at tegne. 


Forfatterens mand, journalist Hans Petersen, Århus, og hendes barndomsven Niels Gandrup, Kolding, har redigeret bogen, der udkommer takket være en donation fra Schurs Støttefond. 60 % af bogens overskud vil tilfalde Kræftens Bekæmpelse.

Anmeldelser (0)