Nedsat pris! Livet - En brugsanvisning
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Livet - En brugsanvisning (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Georges Perec

Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763817516
Udgave: 3. (13-09-2011)
Oplag: 1. (13-09-2011)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 656
Originaltitel: La vie mode d'emploi
Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
Oversætter: Frants Iver Gundelach
Originalsprog: Fransk
Formater / udgaver
191,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Livet – en brugsanvisning er en totalroman, der henrykker og overvælder med sit mylder af historier, der alle udspringer fra kroge og ting i et hus i en gade i Paris.

I ejendommen 11, rue Simon-Crubellier har livet sat sit spor. I hver en krog, i hver en ting venter en historie om livet i byen og andre steder på jorden. I 99 kapitler fortælles hundredvis af bizarre, dagligdags, bevægende, usædvanlige, morsomme og triste historier.

Malere og mordere, poeter og popsangere, cirkusartister, håndværkere, svindlere og diplomater indgår i et puslespil af livet med alle deres lidenskaber, skuffelser, illusioner og bedrag. På de mest besynderlige måder krydser menneskenes veje hinanden.

Perecs roman fra 1978 er en brugsanvisning til livet i den moderne verden og betragtes som en milepæl i moderne litteratur. Bogen udkommer i Rosinantes klassikerserie og har efterord af Peter Adolphsen.

Pressen skriver:

»I sit hovedværk, den sprudlende og ganske vidunderlige 'Livet, en brugsanvisning', der formulerer hans grundlæggende bestræbelse helt ud i titlen, skabte han en kinesisk æske fuld af de mest utrolige fortællinger, krøniker og anekdoter« - Jes Stein Pedersen, Politiken

Anmeldelser (0)