Nedsat pris! Livet i Danmark - Fra 1860-1940: fire generationers liv og kampe påvirket af den tekniske-sociale og politiske udvikling (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Livet i Danmark - Fra 1860-1940: fire generationers liv og kampe påvirket af den tekniske-sociale og politiske udvikling (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: Aage Staffe

Forlag: Bogpartisanen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 2-1-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Redaktion: Aage Staffe
ISBN-13: 9788799000241
Produkt type: Bog
Pseudonym: Lille John
Illustrationsangivelser: ill.
Anvendelighed: Fra 11 år
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 15

3 - 8 hverdage

189,85 kr

-17%

Vejl. pris: 228,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gud kan ikke ændre fortiden - men det kan historikere!
Historieundervisningen i danske skoler har næppe haft så trange kår som i dag. Faget er stort set forsvundet fra timeplanerne.
I året 2000 fortalte jeg mit barnebarn - Martin - som da var 10 år gammel om hans forfædre. Hvem de var, men først og fremmest om de livsvilkår og det liv, de har haft. Jeg forsøgte efter bedste evne at give Martin baggrunden for det liv, han har nu. Forsøgte at vise ham, at de goder, han i dag regner for en selvfølge, ene og alene skyldes generationers kamp, som kostede lidelser og afsavn. Ingen af de goder, vi nu nyder godt af, er kommet dumpende ned fra den blå himmel eller skænket i et øjebliks letsindig velgørenhed af dem, der har magten og sidder på flæsket. Stump for stump er goderne skabt og vristet fra dem, der har mere, end de selv kan bruge.
Men hvad kan en dreng på 10 forstå? Hvor lange og indviklede forklaringer gider han høre på?
Da jeg med mine 80 år næppe når det tidspunkt, hvor han er moden til at forstå de mere komplicerede sammenhænge, har jeg valgt at skrive denne bog, dermed får han og du mulighed for at lære om en tid, som er baggrunden for vor tilværelse, men som næppe nogen i vore dage ønsker tilbage.
I denne bog fokuseres på den jævne mand, hans familie og den undertrykkelse, man var udsat for. Skal man forbedre et skrantende demokrati, er det tvingende nødvendigt at minimere og bekæmpe: Det tavse flertal - de holdningsløse - demokratiets største fare!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livet i Danmark - Fra 1860-1940: fire generationers liv og kampe påvirket af den tekniske-sociale og politiske udvikling (Bind 1)

Livet i Danmark - Fra 1860-1940: fire generationers liv og kampe påvirket af den tekniske-sociale og politiske udvikling (Bind 1)