Nedsat pris! Livet med et udviklingshæmmet barn: Håndbog for forældre og professionelle

Livet med et udviklingshæmmet barn: Håndbog for forældre og professionelle (Hæftet, Dansk)

Af: Camilla Grann

Forlag: Forlaget Pressto ApS
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793716278
Udgave: 1. (15-05-2019)
Oplag: 1. (15-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Fagredaktør: Maya Salonin
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Livet med et udviklingshæmmet barn" beskriver de særlige vilkår og udfordringer, man har i en familie med et handicappet barn. Bogen dykker ned i de forskellige dele af barnets opvækst fra fødsel over ungdomsliv og til tidlig voksenalder. Hver alder har sine egne udfordringer, hvor der kan være brug for at høre andres erfaringer eller blive udfordret på egen tænkning.   

Bogen er derfor krydret med citater og udsagn fra forældre, der selv har børn med udviklingshæmning. Deres bidrag gør bogen nuanceret og levende.   

Bogen giver kortt sagt svar på nogle af de uendeligt mange spørgsmål, der melder sig, og som man ikke kan gå ét sted hen og få svar på. Nogle af disse spørgsmål er eksistentielle og personlige – andre af mere lavpraktisk art.   


Bogens kapitler veksler fra letforståelig formidling af faglige emner som kromosomer og syndromer, regler og rettigheder og beskrivelse af barnets funktionsniveau til nære emner som tilknytning, sorg, opdragelse, handicapidentitet og familiedynamik.   

Bogen indeholder desuden praktiske informationer om merudgifter, tabt arbejdsfortjeneste, hjælpemidler, relevante foreninger mv. Bogen kan også bruges som opslagsværk, hvis der er en bestemt problemstilling i livet med det udviklingshæmmede barn, der kræver særlig opmærksomhed.   


Bogen henvender sig især til forældre, bedsteforældre og andre pårørende til børn med udviklingshæmning samt til professionelle, der arbejder med området i kommunalt eller specialpædagogisk regi.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livet med et udviklingshæmmet barn: Håndbog for forældre og professionelle

Livet med et udviklingshæmmet barn: Håndbog for forældre og professionelle