Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Livet med kronisk sygdom: et samfunds- og sundhedsfagligt perspektiv (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Dato for udgivelse: 2-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Birthe Hellqvist Dahl, Anne Døssing, Ghita Ølsgaard
ISBN-13: 9788712047988
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

234,05 kr

-13%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 231,34 kr Op til 376,60 kr
20 228,65 kr Op til 807,00 kr

Beskrivelse

Livet med kronisk sygdom har fokus på mennesker med kroniske sygdomme. De lever et liv med begrænsninger, og bogen omhandler de sundhedsfaglige interventioner, som de forskellige sundhedsprofessionelle faggrupper kan tilbyde den kronisk syge. Mennesker lever længere i dag end tidligere, og da der samtidig er et intensiveret fokus på den livskvalitet, det kan føre med sig, bliver muligheden for at mestre kronisk sygdom meget betydningsfuld i fremtiden.


Bogen er skrevet af en gruppe forfattere med meget forskellige baggrunde, hvilket betyder, at emnet bliver belyst fra mange perspektiver.Livet med kronisk sygdom er opbygget i fire dele. Den første indeholder en redegørelse for epidemiologien i relation til kroniske sygdomme og de konsekvenser, som det har på samfundsniveau.


Anden del har patient- og pårørendeperspektivet i fokus og omhandler desuden, hvordan man har organiseret sundhedsindsatsen over for patienter med kroniske lidelser, bl.a. gennem forløbsprogrammer, sundhedsaftaler osv. Bogens tredje del behandler identifikation og stratificering af patientgrupper og indeholder desuden en beskrivelse af de redskaber, der findes til formålet.  Det danner baggrund for resten af kapitlerne i tredje del, hvor patientperspektivet bl.a. beskæftiger sig med betydningen af aktiv inddragelse af og samarbejde med den kronisk syge patient.


Bogen sidste del koncentrerer sig om patientorganisationer og om det frivillige arbejde, der bliver udført til fordel for mennesker med kroniske sygdomme.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livet med kronisk sygdom: et samfunds- og sundhedsfagligt perspektiv

Livet med kronisk sygdom: et samfunds- og sundhedsfagligt perspektiv